Dok Kejt pati od jutarnjih mučnina, Britanci se već klade oko kraljevske bebe

Dok princ Vilijam obilazi trudnu suprugu Kejt Midlton u bolnici, gde se već drugi dan nalazi zbog akutne jutarnje mučnine, britanske kladionice uveliko objavljuju kvote za klađenje na čitav niz pitanja koja se tiču buduće bebe.

U kladionici "Paddy Power", jednoj od vodećih internet kladionica, moguće je kladiti se na to da li će Kejt roditi dečaka ili devojčicu, ili možda blizance (8-1), trojke (100-1) ili pak četvorke (500-1).

Zainteresovani mogu da se klade i na to koliko će beba biti teška - ispod 2.300 grama (5-1), više od 3 kilograma (7-1), kao i kako će se zvati - Ketrin, Dajana, Vilijam, Britni, Čarls ili Arsen, kao Arsen Venger, trener fudbalskog tima Arsenala, mada je to malo verovatno s obzirom da princ Vilijam navija za Aston Vilu.

A da li će se kraljevska beba pojaviti na naslovnoj strani "Voga" pre svog 18 rođendana? Šanse za to su 33-1, dok su šanse da postane fudbaler prilično male, 1.000-1.

- Svako ima mogućnost da iskusi sreću, počev od toga kako će se Vilijamova i Kejtina beba zvati - Frensis ili Džejms, ili možda Bejbi Gaga? - prokomentarisao je kraljevski istoričar Robert Lejsi u izjavi za AP.

Svi oni koji se budu kladili moraće još dosta da čekaju na rezultat opklada s obzirom na to da je vojvotkinja od Kembridža na samom početku trudnoće, otprilike u 12 nedelji.

Vest o Kejtinoj trudnoći je objavljena pre planiranog datuma zbog njenog odlaska u bolnicu gde se leči od akutnog oblika jutarnjih mučnina, koji pogađa otprilike tri od 1.000 trudnica. Praćeno jakim nagonom za povraćanje, ovo stanje u medicini poznato kao "hyperemesis gravidarum", može da dovede do dehidratacije i nutricione deficijencije, a obično se javlja kod trudnica koje nose blizance.

Izvor: Tanjug

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.