Posle pisanja medija, Georgiev neće nastupati u Novom Sadu za 50 000 evra?

Posle pisanja Kurira o tome da Grad Novi Sad namerava da za novogodišnji doček angažuje pevača Vladu Georgieva za 50.000 evra, gradonačelnik "srpske Atine" odustao je od te namere!

Kako je "Kurir" saznao, pevač je ostao bez tezge jer je predsednik naprednjaka i prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić, pročitavši tu informaciju u novinama, na sednici Glavnog odbora stranke iskritikovao gradonačelnika zbog rasipanja novca.

- Svestan nastale situacije, gradonačelnik Miloš Vučević odgovornost za preraspodelu sredstava za tu manifestaciju preuzima na sebe - naglasila je PR gradonačelnika Novog Sada Nada Kobac i dodala da će nakon potpisivanja ugovora sa izabranim izvođačima gradonačelnik i organizator (Kulturni centar Grada Novog Sada) obavestiti javnost o svim detaljima.

Kako saznaje Kurir, Georgiev je od gradskih vlasti tražio 40.000 evra za sebe i dodatnih 10.000 za tehničku ekipu koja organizuje rasvetu, ozvučenje...

Naime, kada je "Kurir" objavio prvu informaciju da će od gradske kase dobiti 50.000 evra, crnogorski pevač je istog dana na svom Tviter nalogu napisao: Niko me ne pita koliko košta još 40 ljudi u pozadini, bend, tonci, video...

Pogledajte još