Cvetković podneo ostavku, u parlamentu će ga zameniti ekspert u pasijansu

Sekretar parlamenta Jana Ljubičić rekla je Tanjugu da je ostavka Cvetkovića stigla u parlament, pošto ju je danas predao u Pisarnicu Skupštine Srbije.

Predsednik Administrativnog odbora Zoran Babić rekao je Tanjugu da će taj odbor da razmatra ostavku na sednici koja bi upravo trebalo da počne.

Predsednik DS Dragan Đilas pozvao je, posle izbora na tu funkciju, bivše ministre iz redova te stranke da podnesu ostavke na poslaničke funkcije zbog lošeg rada, a do sada su ostavke podneli Snežana Malović i Oliver Dulić.

Cvetkovića bi u poslaničkim klupama trebalo da zameni Srđan Milivojević, koji je sledeći na listi i koji je i u prethodnom mandatu bio poslanik.

Da podsetimo ko je Srđan Milivojević, "otvarač pasijansa":

Poslanika DS Srđana Milivojevića televizijske kamere u parlamentu snimile su u oktobru 2009. godine tokom zasedanja kako igra pasijans. Milivojević se kartao na laptopu. U srpskom parlamentu česta je slika poslanika koji čitaju novine, ćaskaju sa kolegom iz klupe… Milivojević je igrao pasijans u toku rasprave o setu vojnih zakona. Inače, to je prvi put da su ovog poslanika DS kamere snimile kako prekraćuje vreme, iako stalno ima ručni kompjuter sa sobom. Do sada ga je koristio da proveri najnovije vesti sa internet sajtova, pisao je "Blic".

(old_image)

Pogledajte još