Selektor Srbije se izvinio Norvežanima

"Iznenađen sam da je to postala vest dana, trebalo je da pustitte ceo snimak, a ne samo taj deo, a onda biste videli šta je ona uradila minut pre. Ona je dovoljno iskusan igrač da tačno zna gde treba da stane, da stane ispred mene i ometa me u mom prostoru., Kao što ona ima svoj, tako i ja imam svoj, ali mislim da ne treba da pridajemo veliku pažnju svemu tome. Ja sam dobar prijatelj sa većinom igračica Norveške i jedini razlog zašto sam to uradio jeste da je opomenem da se pomeri iz mog prostora. Izvinjavam se ukoliko sam učinio nešto nije trebalo i ne bih dalje širio priču", rekao je Bošković na konferenciji za medije posle meča sa Ukrajinom.

POGLEDAJ VIDEO: Selektor Srbije faulirao rukometašicu Norveške

Kada je u pitanju meč sa Ukrajinkama Bošković je čestitao igračicama na istorijskom, prvom trijumfu Srbije na velikim takimičenjima.

"Bila je to jako teška utakmica za nas, ali imali smo sreće da dobijemo nezgodnu selekciju Ukrajine, koja svakog može da iznenadi. Čestitam igračicama, a oscilacije koje smo imali u igri posledica su velike želje za pobedom", poručio je Bošković.

(Tanjug)

Pogledajte još