Dvadesetak članova LDP-a zatražilo smenu ministra pravde Selakovića

Oni su na pisarnici Ministarstva pravde ostavili za Selakovića dve majice na kojima su na prednjem delu oznake organizacija "Obraz", a na zadnjem "Selaković", kao i pismo, u kome ga pozivaju da da ostavku.

Međutim, postavlja se pitanja zašto se na ovom protestu pojavilo samo dvadesetak članova te partije, te se stiče utisak da unutrašnji sukobi u stranci dovode do sve veće podeljenosti i različitih stavova o raznim pitanjima

"Od Vas tražimo da podnesete ostavku na mesto ministra pravde i državne uprave, a ukoliko ne osećate potrebu za takvim činom, pozivamo Vladu i Skupštinu Republike Srbije da pokrenu mehanizme za Vaš opoziv. Nadamo se da ćete poslušati naš dobronameran savet, u interesu svih građana i vratiti se poslu asistenta na predmetu Uporedna pravna tradicija. Sapienti sat!" navodi se u pismu mladih Liberalno demokratske partije.

Podsetimo, o sukobima unutar LDP-a govorio je u otvorenom pismu funkcioner te partije Nenad Prokić koji je optužio Čedomira Jovanovića za samovolju i loše vođenje partije, te da je LDP dotaknuo dno upravo zbog Čedomira Jovanovića i njemu sličnih u stranci.

Pismo razdora podelilo je članove LDP u dve struje, što se itekako odražava na njihov aktivizam.

(old_image)Ovako LDP izveštava svoje članove o aktivizmu kako bi prikazali da ih je bilo više nego što jeste

Pogledajte još