Ivanović oštar u kontranapadu: Saša Vidić je peder i narkoman

Uvrede na Tviteru i dalje pljušte, ali Ivan ne ostaje dužan. Ivanović je navodno dobijao i pretnje smrću, ali ga to nije sprečilo da ugosti Mesića, istučući da pomenute pretnje samo govore o civilizacijskom nivou naše zemlje i njenih stanovnika.

Ipak, Ivanović je pao u vatru nako što je na istu temu svoj komentar dao i modni kreator Saša Vidić.

"Ne razumem zašto uz gosta nije pozvao i adekvatnu muzičku pratnju, recimo Tompsona! I na kraju opet snishodljivi fanovi od nacionalne tragedije prave farsu. Ali ne mogu da krivim Ivanovića, jer iza njega stoji produkcija ", izrazio je Vidić svoje negodovanje, a prenosi Kurir.

Poznati dizajner je rodom iz Hrvatske, pa ga je Mesićevo gostovanje posebno pogodilo jer je svojevremeno morao da napusti zavičaj zbog rata.

On je svojim komentarom očito pogodio Ivanovića u slabu tačku. Voditelj je, iako je Vidić jasno stavio do znanja da krivica zbog Mesićevog gostovanja pripada nekom drugom, oštro uzvratio.

Domaćin emisije „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ na televiziji Prva dizajnera je javno izvređao koristeći najpogrdnije reči.

"Danas Kurir vesti „Mesić na mestu zločina“. A Srbiju brani Saša Vidić. Sigurno su sve patriote ponosne na to. Brani vas peder i narkoman, amin! ", napisao je Ivanović, koji se trenutno nalazi na Kopaoniku.

Vidić, koji nikome ne ostaje dužan, ovoga puta bio je nedostupan za komentar. Nije se oglasio ni na Tviteru, što često radi.

Evo još nekih komentara koji su osvanuli na Tvitteru, a povodom sporne emisije:

- A sto niste na Jarinju Srbi??? lepse je na gajbi da se prati @veceivan na LCD-u i tvituje sa iphone-a
- Bolje pozovi u goste Ljubivoja Rsumovica ili nekog mudrog coveka od kojih vec otupeli narod Srbije moze nauciti nesto!
- auuu sine, tvoja mama veceras najpozeljnija zena u Srbiji.... 😀
- Ostavio si bez teksta i gosta i one koji su te častili "lepim" rečima. Kralj always and forever.
- da sam na tvom mestu nebi šetao slobodno po BG!USTAŠOOO DOĆIĆEŠ NA SEVER PA ĆEŠ VIDETI KAKO ĆEŠ PROĆI!
- Ivan ivanovic - sapun za pranje obraza ustasama,preko dupeta

Oglasio se i nalog "Insajder B92"

- Insajder B92 @InsajderB92

- Da li ce neko u ovoj državi da reaguje na pretnje Ivanu I. upućene samo zato sto imaju nesto protiv gosta?! Novinari cute

- Ivane, uradio si to veče više za region nego sve diplomate zajedno od 2000. godine. Ne daj se kralju, pozdrav iz Nova Sada 😉(old_image)Foto: Kurir

Pogledajte još