Kajli Minog i Džejson Donovan nakon 23 godine zapevali zajedno hit "Especially For You" (VIDEO)

Kajli Minog i Džejson Donovan pojavili su se zajedno, prvi put nakon 23 godine, na božićnom koncertu "Hit Factory Live - Christmas Cracker" u Londonu. Njihov nastup, godinama posle završetka romanse, bio je vrlo energičan, plesali su veoma prisno, grleći se i nežno dodirujući.

- Publika je bila odlična, hvala svima - napisala je Kajli na Twitteru, nakon što je sve prisutne očarala svojim svežim izgledom i dobrim stajlingom u kratkoj crnoj haljini. S druge strane, Džejsona verovatno mnogi nisu mogli ni da prepoznaju. Izgleda godine nisu bile toliko fer prema njemu, koliko su prema Kajli.

Kajli i Džejson, koji su oboje iz Australije, postali su svetske zvezde nakon uloga Šarlin i Skota u sapunici "Susedi" (Neighbours). Osamdesetih su prodali milione albuma, a svet ih je zauvek zapamtio po pesim "Especially For You", koja možda jeste "šampion ljigavosti", ali one najlepše.

Nakon raskida veze i saradnje, Kajli se vinula u zvezde, dok je Džejson potpuno nestao sa scene. Stoga, logično je bilo pitanje koje je Kajli uputila publici na ovom božićnom koncertu:

- Koliko dugo ste nas čekali?

Predugo, pomislila je većina prisutnih u publici koju je raznežio njihov nastup. Pogledajte "Especially For You" 23 godina kasnije...

Pogledajte još