Šeik posetio Marakanu - Nije se upoznao sa finansijama ali sa istorijom jeste

Uglednog gosta, koji je bio u pratnji prvog potredsednika vlade Aleksandra Vučića, dočekali su predsednik kluba Dragan Džajić i potpredsednik Nebojša čović.

Posle sastanka Džajić je istakao da je kraljevska porodica iz Emirata, u čijem je vlasništvu Mančester siti, spremna za saradnju i da bi šeik želeo da dođe na jednu utakmicu Zvezde.

- Veliko mi je zadovoljstvo zbog posete šeika, video je stadion, a malo smo ga upoznali sa istorijom kluba. Najbitnije je da je on čovek sporta, sam je rakao da bi želeo da dođe na jednu Zvezdinu utakmicu. Učinio nam je veliki plezir. Hoćemo da napravimo što prisnije odnose i njjegov dolazak na Zvezdinu utakmicu bio bi podstrek za ceo klub - rekao je Džajić, a prenosi Tanjug.

Potpredsednik crveno-belih Nebojša Čović istakao je da je sastankom sa šeikom Zajedom napravljen tek prvi korak ka nekoj budućoj saradnji.

- Ne treba od ovog praviti "avione i kamione", ne bi trebalo ni da prejudiciramo kakva će saradnja biti. Sa naše strane svakako postoji interesovanje i videćemo kako će se stvari odvijati. Nismo ga upoznali sa finansijskom situacijom, nismo imali vremena, mi pričamo brzo, ali ne baš toliko brzo - našalio se Čović.

Pogledajte još