Junior Jack i ostali

Treći dan "Exit" festivala  bio je određen za house zvuk. Izuzetno popularan lineup garantovao je odličan provod. Nastup "Switch"- a nas polako uvodi u bit ove večeri. Dance arena se puni, svi house zaluđenici već sa nestrpljenjem iščekuju nastupe glavnih zvezda večeri. Kada već govorimo o publici bilo bi lepo reći da smo na Tvrđavi ove godine zatekli možda i najveći broj stranih gostiju. Niko od njih ne može da sakrije svoju oduševljenost našim festivalom. Najviše ih fascinira izuzetan prostor na kome se odvija festival i gostoprimljvost koju osećaju na svakom koraku. Zatekli smo ljude iz Engleske, Švedske, Španije, sa Novog Zelenda… a mnogi od njih su već dolazili na "Exit" koji ih, kako kažu, nekom magijom privlači da se ponovo vrate.
Kada je tačno u ponoć za gramofone na Nadlanu.com Dance Areni stao "Junior Jack" ludnica je počela! Majstor house zvuka je raspametio sve prisutne svojim setom, utisak bi bio još bolji da je publika bila raspoložena kao i drugog dana, ali očigledno da je umor uzeo svoj danak. Ulogu “levog smetala” uspešno je preuzeo Kid Crème čije izdanje nije ni bilo blizu nastupu Junior Jacka.
Dovoljno je spomenuti “Just a little more love” i “World is mine” da znate da govorimo o David Guetta-i. Dočekala ga je prepuna arena koja je tek na momente ličila na onu publiku koju hvale svi svetski DJ-evi koji gostuju kod nas. Ostatak večeri su obeležili početnički propusti Sebastijana Ingrosa koji ne bi smeli da se dogode jednom vrhunskom DJ-u na tako velikom festivalu.
Sumirajući treci dan  festivala mislimo da je publika dobila ono što je i očekivala – kvalitetan house zvuk koji nismo u prilici da često čujemo kod nas.

Pogledajte još