Dinkić: Priču o novim izborima forsira Đilas

Dinkić je u izjavi za "Kurir" izjavio da priču o skorašnjim izborima Đilasovo okurženje uspeva da proturi verovatno preko svojih jataka u državnim organima, policiji i pravosuđu.

"Sigurno ima ljudi koje je DS postavio tamo. Očigledno Đilasov plan je da po svaku cenu podiđe (Aleksandru) Vučiću ne bi li ga on sutra primio za svog koalicionog partnera", kazao je Dinkić.

Na konstataciju "Kurira" da je hvalio Đilasa kada je izbačen iz prošle vlade i da je rekao da je jedan od retkih u DS koji dobro radi svoj posao i pitanje šta se sada promenilo, Dinkić je odgovorio:

"Po razgovorima koje sam tada imao sa Đilasom i prema onome što sad radi zaključujem da je reč o potpuno različitim ličnostima. Pitam se ko je pravi Đilas? Ne znam koje je njegovo pravo lice. Dobro se pretvarao. Dragan Đilas je drugi čovek otkako je predsednik DS. Nervozan je iz nekog razloga", kazao je lider URS.

Na pitanje šta razlike sadašnju vladu od prethodne, Dinkić je rekao: "Nikad nisam imao ovoliko vetar u leđa kao što imam sad. Ne koče me".

"Sada svako radi svoj posao. Vučić je, svojom hrabrošću i požrtvovanjem, u borbi protiv korupcije uradio ono što nije urađeno u prethodnih deset godina. (Ivica) Dačić je, ma šta ko pričao, napravio ogroman pomak u razgovoru sa Prištinom. Jednostavo, o nama govore rezultati", rekao je Dinkić.

(Izvor: B92, Kurir)

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.