Tužilaštvo čeka nalaze: Đilas tukao, veštaci utvrđuju koliko


Dragan Đilas, bivši predsednik Demokratske stranke, nakon tuče sa tastom Slobodanom Pelevićem na stepenicama zgrade u ulici Patrijarha Varnave sreo je dva mladića i rekao im da hitno pozovu policiju jer je napadnut u svom stanu.

- Mladići su bili zatečeni tim rečima, pa nisu znali šta da rade, jer nikakve napadače nisu videli. Potrčali su ka stanu iz kojeg je Đilas izašao, ali kada su videli da je on otišao, nisu znali šta da rade. Kada je Đilas shvatio da oni neće pozvati policiju jer su se zbunili, odlučio je da sam to učini. Kada je izašao iz zgrade, prijavio je policiji da je napadnut - navodi naš izvor blizak istrazi.

U međuvremenu, u Prvo osnovno tužilaštvo juče je stigao izveštaj policije o tuči Dragana Đilasa sa bivšom suprugom Ivom Đilas i njenim ocem Slobodanom Pelevićem i zatraženo je medicinsko veštačenje povreda Đilasovog tasta koje je zadobio u tuči sa bivšim predsednikom DS-a.

- Izveštaj iz policije je stigao. U njemu se nalaze sve izjave učesnika u incidentu, kao i medicinska dokumentacija. Mi smo naložili veštačenje povreda Slobodana Pelevića i tek kada to bude završeno, odlučićemo šta ćemo i kako uraditi u vezi s ovim slučajem - rečeno nam je u tužilaštvu.

Podsetimo, 6. decembra ove godine, policija je dobila prijavu da se oko 21.30 na Vračaru Đilas potukao sa svojim bivšim tastom Slobodanom, koji se umešao kako bi zaštitio svoju ćerku Ivu od Đilasovog vređanja.

Izvor: Alo


Pogledajte još