Predsednik Čečenije na Tviteru čestitao Putinu rođenje kćeri, nije znao da Tviter nije privatan

0

Poznata ruska gimnastičarka i nekadašnja olimpijka, Alina Kabajeva pre mesec dana rodila je kćer, ruskom predsedniku Vladimiru Putinu, a predsednik Čečenije Ramzan Kadirov putem Twittera čestitao je Alini na rođenju kćeri i pritom je oslovio kao "prvu damu Rusije".

Zanimljivo je da je Kadirov tek nakon toga shvatio da Twitter nije privatan pa je objavu ekspresno povukao, ali bilo je prekasno, piše Index.hr.

Pre pet godina pisalo se o tajnoj veridbi Putina i ove lepotice, ali priča je posle intervencije vlasnika lista Korespondent ubrzo povučena.

Mnogi tvrde da Putin iz ove veze već ima trogodišnjeg sina, ali zanimljivo je i to da o ovom događaju ruski mediji nisu pisali jer samo spominjanje veze ujedno znači i kraj novinarske karijere.

Informacija o rođenju Putinovog deteta pojavila se u New York Postu. Putinova supruga Ljudmila se ne pojavljuje u javnosti, a neki nagađaju da se uopše ne nalazi u Rusiji već u letnikovcu. Naravno, postoji teorija da se prava prva dama nalazi u jednom manastiru gdje je čuvaju snage sigurnosti.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.