Voditeljka "Nemoguće misije": Sve je bilo pristojno, taman koliko premijer treba da vidi

Voditeljka“ koja je pred premijerom i uključenim kamerama širila noge je Branka Knežević (35), bivša „Plejbojeva“ zečica i prva Srpkinja koja se slikala za naslovnu stranu hrvatskog „Plejboja“.

"Ja sam manekenka, foto-model i glumica. Dugo sam radila u Milanu, mada su me zvali da radim i u Rusiji. Glumila sam dosad u tri „Nemoguće misije“, tako da sam vrlo rado prihvatila i četvrti poziv autora Gorana Markovića"
, počinje Branka priču za Novosti u jednom novosadskom kafiću.

"Ulogu voditeljke koja će ugostiti premijera prihvatila sam kao veliki izazov. Ja sam profesionalac i ovo sam posmatrala kao što bih i nastup na bilo kakvoj modnoj reviji."
, dodala je.

Bivša „zečica“ kaže da je verovala produkciji i da je ponosna što su za tu ulogu izabrali baš nju.

"Koja žena se ne bi ponosila time da premijer sedi preko puta nje i ima naklonost prema njoj. Ponosna sam što sam to bila upravo ja, samim tim što sam znala da je ispred mene tako jak, stabilan i fenomenalan čovek, koji stvarno i treba da vodi ovu državu. Ja njega volim, i njegov sam veliki fan."

Branka priznaje da je imala veliku tremu, ali ne zbog posla, nego upravo „zbog poštovanja prema ministru policije“:

"Trema je bila ogromna, ali samo zato što je preko puta mene sedeo čovek koga izuzetno cenim. Kad su se uključili reflektori, posmatrala sam ga ne kao Ivicu Dačića, nego kao premijera naše države... Ali, kada pogledate emisiju videćete u čemu je stvar. Dačić je džentlmen, a svaka žena u Srbiji bi volela da dobije makar osmeh od premijera."

Na konstataciju da je ipak u određenom momentu pokazala golo i neizdepilirano međunožje prvom čoveku Vlade Srbije, Branka ponavlja da je to bio samo jedan u nizu poslovnih zadataka na koje je pristala:

"Pa, mnoge glumice se skidaju do gole kože i ništa. Činjenica je da ni mnoge pevačice ne nose donji veš, a stoje na bini visokoj dva-tri metra. Imala sam samo tremu jer mnogo poštujem Dačića i ništa više. Mislim da je sve bilo pristojno, taman koliko premijer treba da vidi. Poenta je bila u tome da Dačić bude sasvim siguran da je video to što je video. Depilacijom međunožja to ne bismo postigli."

Branka kaže da do nje poslednja dva dana dolaze samo pozitivni komentari od ljudi koji su videli trejler za emisiju, a na naše pitanje hoće li dozvoliti svom četvorogodišnjem sinu Nemanji da pogleda ovu epizodu, kao iz topa odgovara:

"Naravno, zašto ne bih?! Nemanja ima samo četiri godine, ali mnogo dobro kapira. Sad je možda premali, ali kada bude imao 10, 12 znaće o čemu se radi. Mislim da treba otvoreno da pričamo o svemu, a ova tema je još jedino tabu u Srbiji. Odnos majke i deteta mora da bude otvoren. I mene je moja majka podržala kada sam joj rekla da ću da učestvujem u ovoj „Nemogućoj misiji“."

Sad da vidi premijera na ulici ili bilo gde, Branka bi ga, kaže, izljubila i zamolila da zajedno otpevaju „Miljacku“, jer je, otkriva nam, to i njena omiljena pesma.

"I po tome što voli da peva, ali i po ponašanju prema meni dok smo emisiju snimali, mogu da kažem da premijer zaista ima veliku dušu i vidi se da je dobar čovek", zaključuje „voditeljka“, koja na kraju priznaje i da bi volela da joj dalja karijera ide u tom pravcu - glumačkom.

(Kurir/Novosti)

Pogledajte još