fbpx

Modni kritičari "uništili" Rijaninu kolekciju za River Island: Napad duha devedesetih! (VIDEO)

Možeš da imaš bezbroj najslušanijih singlova i da trenutno ceo svet luduje za tvojoj pesmom "Stay", pa čak i da ne silaziš sa naslovnica časopisa širom sveta, ali kad se nađeš pred sudom (nepotkupljivih!) modnih kritičara neće ti pomoći ni status trenutno najveće pop zvezde. Pa, čak ni ime Rijana.

London i njegova uvek inovativna Nedelja mode s nestrpljenjem su iščekivali da budu prvo mesto na planeti na kome će lepotica sa Barbadosa predstaviti svoju prvu modnu kolekciju za brend River Island.

Međutim, sudeći po reakcijma, RiRi baš i nije "zablistala kao dijamant", već je, možda ipak preoštre, kritičare iznervirala na više nivoa.

Najpre, svima je smetalo kašnjenje revije od skoro sat vremena, zatim udaljenost modne piste, zapravo više umetničke instalacije, od mesta sa kojih se posmatrala paradu modela previše inspirisanih devedesetih, bez previše suštine i izazova.

Ipak od devojke koja nikada ne propušta moment da sve iznenadi svojim modnim, a neretko i životnim izborima, očekivalo se više od jednostavnih modela sa ponekim detaljem čiji cilj je isključivo da podsete da je iza svega Rijana.

A kada kažemo da "iza svega stoji Rijana" to znači da se sa glavnim dizajnerom modnog brenda "River Island" dopisivala mejlom i putem SMS-ova sa svojim dizajnerom kostima Adamom Selmanom on udarao temelje "njenoj" kolekciji.

U atmosferi revije koja je podsećala na noćni klub, što ćete videti na snimku u nastavku, neosporno se oseća da je RiRi tu, svuda, okolo, da, kako neki modni kritičari zameraju, ukrade pažnju koju su to veče više zaslužili mladi, talentovani dizajneri poput Tomasa Tejta čija revija je bila zakazana u isto vreme.

Samo, čini se, da neki zaboravljaju da će RiRi 20. februara napuniti svega 25 godina, a kao da očekuju da baš u svemu uspe i oduševi "preko noći". Polako... Pa, poslušajte koliko je muzički napredovala za svega nekoliko godina. Najbolji dokaz su upravo singlovi: "Diamonds" i "Stay". Za modni brend sa nekom suštinskom vrednošću, koja se ne oslanja isključivo na ime, ipak treba dosta rada i vremena... Stićiće ona dotle, samo da pripazi na svoje životne izbore.

Pogledajte snimak cele revije Rijanine kolekcije za River Island

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.