Novi detalji istrage: Mladić proveo noć ispijajući viski pored devojke koju je zadavio

Poslednje dve nedelje, kako je Stela pričala jednoj drugarici iz Stare Pazove sa kojom je odrasla, Aleksandar je bio izuzetno napadan. Slao joj je poruke, dolazio kod nje u stan izazivajući svađu.

- Pre mesec dana mi je rekla da su raskinuli i da ona više ne može da se bori sa njegovom ljubomorom. Nije želeo da se pomiri sa tim što je htela da putuje na postdiplomske studije u Ameriku. Rekla mi je da joj šalje poruke, da ne može više da mu se javlja na telefon i da je sve postalo prenaporno - kaže Stelina drugarica.

PROČITAJ I: Brat ubice: Ceo studentski dom je znao koliko su se voleli

Šundić je priznao ubistvo Stele Gundelj pošto je uhapšen na krovu studentskog doma u Karaburmi. Kada je potpisao zapisnik, Šundić je pokušao da se ubije skočivši kroz prozor Palate pravde. Teške je povređen, ali nije u životnoj opasnosti.

Kako “Blic” saznaje iz istrage, Aleksandar Šundić udavio je Stelu u noći između utorka i srede. Proveo je čitavu noć pored njenog tela, a policija je pored kreveta našla čašu i flašu viskija, koji je Šundić te večeri pio. U sredu oko 10 sati pozvao je prijatelja, rekavši mu da se posvađao sa Stelom i da misli da je mrtva, nakon čega je pobegao.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.