Ceca bi da plati da je ne bi krivično gonili!

Njihovi advokati predložili sud danas sudu da tužilaštvo razmotri predlog za inicijativu odustanka krivičnog gonjenja popularne pevačice i njenog zeta.

Odluku o ovome treba da donese Prvo tužilaštvo u Beogradu, a u slučaju da nagoba bude prihvaćena, oni bi, najverovatnije, uplatili novac u humanitarne svrhe.

Folk pevačici Svetlani Ražnatović i njenom zetu Predragu Ocokoljiću sudi se zbog optužbi da su pretili direktoru FK "Mladi proleter" Aleksandru Olareviću 2007.

Ražnatovićeva i Ocokoljić terete se za krivično delo nasilničko ponašanje, za koje je zaprećena kazna od šest meseci do pet godina zatvora. Oboje su na početku suđenja u decembru prošle godine negirali da su pretili Olareviću i da je između njih došlo do bilo kakvog fizičkog obračuna.

- Za mene i moju porodicu je sve ovo bilo jako stresno. Nimalo nije bilo prijatno da budete okarakterisani kao "nasilnik" - izjavila je Ceca, a na pitanje "koliko će para dati u humanitarne svrhe" nije mogla da se izjasni.

Olarević je rekao da ne želi da krivično goni pevačicu i da ne želi odštetu za "lake telesne povrede", koje tvrdi da je zadobio od Ocokoljićevog šamara ističući da mu je žao što je do incidenta ikada došlo.

(Izvor: ALO! )

Pogledajte još