Beograd: Od ponedeljka jače kontrole u gradskom prevozu

0

Od ponedeljka, 4. marta, nakon perioda u kojem je zbog hladnog vremena bila redukovana, u svim vozilima javnog gradskog prevoza kontrola putnika biće vraćena na redovan nivo, a novina je i da će validatori biti blokirani po ulasku tima kontrolora u vozilo, nakon čega neće biti moguće očitati voznu kartu, saopštava BusPlus.

“Podsećamo da građani sa personalizovanim karticama ne moraju da se očitavaju, ali bi to bilo korisno zbog praćenja opterećenosti svih linija u prevozu. Molimo, takođe, sve sugrađane da čim uđu u prevoz očitaju svoje nepersonalizovane karte, kao i da ne koriste isti ukoliko ne poseduju važeću voznu ispravu.”

Putnicima koji u vozilo budu ušli istovremeno sa kontrolorima biće ostavljeno dovoljno vremena da očitaju svoje kartice i tek tada će otpočeti kontrola.

Koristimo priliku da još jednom apelujemo na one nesavesne sugrađane, zbog kojih je ceo sistem javnog prevoza ugrožen, da ovu uslugu moraju da plate i tako pokažu odgovornost prema drugima koji je redovno plaćaju“, dodaje se u saopštenju Bus plus-a.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.