Naprednjaci: Đilas prava slika i prilika "demokratske" tajkunizacije Srbije

SNS je u saopštenju poručila DS "da se džaba nada da su svi isti kao oni - zajedljivi manipulanti i nadahnuti raspirivači mržnje prema svemu i svakome ko predstavlja napredak Srbije" i ocenila da DS ima neobjašnjivu potrebu da, demagoškim tezama, u evidentnom lečenju kompleksa, daje lekcije onima koji su njihova sušta suprotnost.

Reagujući na izjavu šefa poslaničke grupe DS Borka Stefanovića da je problem SNS u nestručnosti kadrova, "koji imaju dobre ciljeve i nameru, ali nemaju stručnost, znanje i iskrenost da do toga dođu" i da ko god da je od njih u vladi neće doneti novi kvalitet građanima naprednjaci su zapitali demokrate "da li stvarno misle da na svetu postoje gori kadrovi od njihovih".

- Njihovi "stručnjaci" neumorno su pljačkali građane Srbije, pustošili državnu kasu, sklapali sramne ugovore na štetu države i od Srbije napravili zemlju nezapamćene nesigurnosti - navode u SNS.

SNS smatra i da je predsednik DS Dragan Đilas "prava slika i prilika "demokratske“ tajkunizacije Srbije" i da je to čovek koji je "koristeći političke privilegije, za samo nekoliko godina stvorio biznis imperiju, a svojim bogatstvom i dan-danas smeje se u lice osiromašenim i opljačkanim građanima Srbije".

Naprednjaci konstatuju da je "na sreću vreme koje je DS uzalud potrošila građanima Srbije daleko iza nas" a da je SNS ta koja vraća nadu i čini maksimalne napore da Srbija konačno postane moderna, uređena, ekonomski snažna država.

Izvor: Tanjug

Pogledajte još