Šarić u Vladi Srbije: "Narodne novine" ga smestile pored Dačića i Vučića

Narodne novine u svom izdanju 14. marta objavile su tekst o rekonstrukciji Vlade Srbije, ali su greškom za sliku na naslovnoj strani uzeli fotomontažu sa Gugla. Na njoj kao član Dačićevog kabineta, pored premijera i prvog potpredsednika Vlade, sedi odbegli narko-bos Darko Šarić, prenosi "Telegraf".

Hit na društevnim mrežama postao je prinskrin naslovne strane ovog niškog glasila na kojoj se vidi tekst pod nazivom “Zamena za 'umorne' ministre" i fotografija sa Šarićem.

Slika je skinuta sa Gugla, a reč je o fotomontaži na kojoj je Darko Šarić predstavljen kao član kabineta Ivice Dačića.

Dragan Veljković, urednik Narodnih novina, potvrdio je za Telegraf da je ova slika stvarno objavljena i dodaje da je u pitanju nenamerna greška.

"Znate kada se radi po devet sati u kontinuitetu dolazi do pada koncentracije i normalno je da dođe do greške. Ja sam pisao i radio taj tekst za koji mi je bila potrebna slika Vlade Srbije. Na Guglu sam ukucao slike vlade i izašla mi je ta slika koju nisam dobro ni pogledao, a učinila mi se kao prikladna za taj tekst. Tako je došlo do greške, fotografija je vešto urađena, a nikakve zle namere nije bilo", objašnjava on.

Veljković dodaje da nije imao pozive od političara, a i nada se da ih neće biti, jer kako kaže, nikakvih skrivenih namera, poruka ili loših misli nije bilo.

(Izvor: Telegraf)

Pogledajte još