Koji poznati dasa je u vezi sa lepoticom Suki Voterhaus?

Možda će fanovi "True Blooda" na pomen imena britanske manekenke Suki Voterhaus pomisliti na junakinju serije Suki Stekhaus. Ova zgodna dvadesetogodišnjakinja možda nema natprirodne moći jedne vile, ali svakako ima "neke moći" kad je uspela da opčini jednog srcelomca koji nikako da se smiri.

Ako je verovati tabloidima i paparaco fotografijama, zvezda filmova "Mamurluk u Vegasu" i "U dobru i u zlu" - Bredli Kuper (38) u vezi je sa osamnaest godina mlađom Britankom - manekenkom "Next Models Managementa" i budućom glumicom i pevačicom.

Osim što su 12. februara viđeni kako zajedno odlaze sa dodela nagrada "Elle", paparaci su Bredlija i Suki "uhvatili" i u romantičnoj šetnji na setu njegovog novog filma. Njihovi predstavnici za medije nisu potvrdili da su u vezi, ali fotografije verovatno govore više od bilo kog saopštenja.

Suki Voterhaus, koja intenzivno radi na svojoj karijeri, ćerka je poznatog plastičnog hirurga dr Normana Voterhausa.

Bredli Kuper je singl od kada je, krajem prošle godine, raskinuo sa glumicom Zoe Saldana (Avatara). Nakon toga se šuškalo da je u vezi sa mladom glumicom Dženifer Lorens, koja je dobila Oskara za film "U dobru i zlu".

Uprkos razlici u godinama, lep par, zar ne?

(old_image)

Pogledajte još