Slavko: Mrzim Đorđa Balaševića, ljigav je (VIDEO)

Topić i Slavko su razgovarali za kuhinjskim stolom. Glumac je otkrio sportisti da ne podnosi Đorđa Balaševića.

- Mrzim ga. Nekako mi je sav ljigav. Nikad mi čovek ništa loše nije uradio niti ga poznajem, ali nekako bi ga rado istukao – objašnjavao je Slavko. – Ljigav je i nekako promiskuitetan.

Topić ga je saslušao pa mu je rekao da Đorđa ne poznaje lično i da ne može da ga mrzi, ali glumac nije odustajao.

- Ne moraš ćoveka da znaš lično da bi mogao da ga mrziš. Ne znam ni Hitlera, ni Tita, pa ih ne mogu očima da ih vidim – obrazložio je Slavko, a Topić se nadovezao i rekao mu da pojedine Balaševićeve pesme izuzetno ceni.

Ukućani su dobili novi dnevni zadatak. Svi treba da pripreme nastup, da izvedu nešto po čemu su najpoznatiji ili zbog čega se smatraju zvezdama. Treba da predstave svoj zaštitni znak kroz pesmu, ulogu, potez, citat.

Posle celodnevnog vežbanja najzapaženiji nastup je imala Maja Volk koja je izvela nekoliko pesama na svojoj gitari. Sindi je predstavila svoju novu pesmu, a Petrući je svoj skeč posvetio “jugu”, dok je Ava recitovala poeziju.

Pošto su uspešno obavili dnevni zadatak Veliki brat je svim takmičarima poslao tortu i dozvolio im da još malo uživaju u zvucima gitare pa je većina ukućana uživala ostatak večeri.

Ava Karabatić je priznala Velikom bratu da je pogrešno procenila Anetu i da je ružno o njoj pričala, a zatim se i lično izvinila Aneti i zamolila je da joj oprosti.

(Izvor: Kurir)

Pogledajte još