Facebook ljigavci - Sedam novih tipova muškaraca 21. veka

Verujemo da danas ne postoji osoba koja koristi Facebook, a da barem jednom nije iskoristila opciju "block" i to zbog nekog vrlo upornog, kojem jednostavno ne može da se objasni da nisi zainteresovana ili nekoga koji nas blago rečeno plaši. Pa da krenemo redom.

1. Gospodin Creepy

Nemate nijednog zajedničkog prijatelja, ali ipak dobijate njegov zahtev za prijateljstvo. Pitate se kako? I mi isto. Naravno da ćeš ga odbiti, jer te to blago rečeno plaši, ali budi sigurna da ćeš barem još jednom da vidiš njegovo ime među zahtevima.

2. Gospodin "je l se mi znamo"

Pošalje ti friend request i onda dobiješ poruku "je l se mi znamo?". Svaki komentar je suvišan.

3. Gospodin inbox

Recimo da si odlučila da prihvatiš njegov zahtev. One sekunde kada si ga dodala, stiže poruka u inbox, najčešće sledećeg sadržaja: "Zdravo", "Kako si", "Lepa si" (da, baš tako napisano). Preporučujemo da ga momentalno izbrišeš, jer on neće tako lako odustati.

4. Gospodin inbox 2

Postoje (nažalost) i oni koji se u tvom inboxu sve vreme dopisuju sami sa sobom, a onda nakon 8945945 poruke postanu agresivno-histerični ili počinju da iznose glupe izgovore kao objašnjenje što su toliko naporni, poput: "Neko mi je upao na Face, pa ti je slao sve one poruke. Sorry. Btw. Šta radiš?".

5. Gospodin lajk

On će sve da lajkuje, šta god da si objavila. On voli iste pesme kao ti, svaka tvoja slika mu je divna i slaže se sa svakim tvojim statusom. Sigurno se pitaš gde je bio ceo tvoj život.

6. Gospodin glupa pitanja

On je u rangu da ti postavi pitanje "odakle si" iako ti u korisničkom imenu stoji natavak BG...i još će dodati - Iz Kragujevca!?

7. Gospodin "sviđaju mi se tvoje drugarice"

"Imaš zgodne drugarice, pogotovo onu malu plavu. Aj ih dovedi u subotu kod druga na žurku." Odustajemo...

(Izvor: Index.hr)

Pogledajte još