Ni Vlada ni Nataša neće u Velikog brata

Nataša Bekvalac odustala je od učešća u rijaliti šou programu Veliki brat. Iako joj je bila ponuđena ogromna suma novca, čak 100 hiljada eura, pevačica se predomislila. Pre ove ponude Nataša je od čelnika televizije Pink dobila predlog da neko vreme provede na konkurentskoj Farmi što je takođe odbila. Ulazak u kuću na Košutnjaku sigurno bi se odrazio na odnose koje Nataša ima sa Pinkom.

Zvanično objašnjenje glasi da pevačica, koja je inače pod stalnom prismotrom tabloida, ne želi da kvari imidž u javnosti. Zašto Nataša misli da bi tokom samo sedam dana boravka u nekom rijaliti programu moralo da je odvede u konflikte i sukobe sa drugim takmičarima jer upravo je to ono što se najlošije odražava na imidž estradnih zvezda?

Mnogi su u pravu kada kažu da bi ulazak njenog bivšeg dečka, manekena Vlade Vuksanovića, u kuću Velikog brata, bio mnogo bolji potez i pun pogodak, ali ni od toga nema ništa. Bivši partneri dele isti stav po ovom pitanju tako da će novi zapleti u rijaliti drami Ave Karabatić proteći bez učešća njene ljubavi iz "Survajvera".

M.N

Pogledajte još