Irfanu Mensuru bolje, slučajno otkrio da je imao infarkt

- Vesti su dobre, Irfan je dobro podneo noć posle operacije i stanje mu je juče bilo stabilno. Skinut je sa aparata, disao je samostalno. Doktori, sestre i sve osoblje napravili su podvig operacijom i tri bajpasa izveli besprekorno. On je hrabar, sad ga čeka disciplinovan i pažljiv oporavak. Porodica je zahvalna na interesovanju i svim lepim željama - rekla nam je Srna Lango, supruga Irfana Mensura.

Irfan je protekle nedelje radio punom parom na dva projekta. U Zaječaru je pripremao pozorišnu predstavu, a u Beogradu je radio na pripremama scensko-muzikog spektakla kompozitora Sanje Ilića “Konstantinus Magnus” koja će ovog leta premijerno biti prikazana u Nišu.

Za vreme jedne probe u Zaječaru pre dva dana Irfanu je pozlilo, ali se nije obazirao na bol u grudima. Čak je posle probe sa prijateljom otišao u obližnju banju na kupanje. Sreća je bila da je u toplim termama neophodan lekarski pregled, tako da ga je doktor poslušao, konstatovao blaži infarkt i smesta ga uputio na kliniku u Beograd na kojoj je hitno operisan.

- Zaista sam se bio uznemirio oko Irfana. Mi smo godinama veoma bliski prijatelji i saradnici. Želim da se Irfan što pre oporavi, pa da nastavimo rad na projektu “Konstantinus Magnus” koji spremamo već dve godine - rekao nam je Sanja Ilić.

(Izvor:Blic)

Pogledajte još