Tuča u Velikom bratu?

Maja Nikolić nastavlja da provocira Maju Volk a glavni "argumenti" su joj godine ukućanke koju i dalje naziva babom. U poslednjem sukobu otišla je korak dalje izjavom: "Ti si toliko matora, dosadna i ružna da je to strašno!"

Vendi uzima Maju Volk u zaštitu ali i sprovodi tajni zadatak Velikog brata da potkopava i pokvari venčanje Maje (Hurem) i Slavka (sultana Sulejmana). Kada se Maja obrati svojoj starijoj imenjakinji izjavom da ona može da bude neobrazovana ali da Maja Volk nikada neće moći da bude mlađa, Vendi se uključuje: "Ne kenjej više, ne jedi govna i ne seri, majmune jedan blesavi, idi u zoološki vrt kod Vuka Bojovića, majmune jedan." Maja odbija da prekine, a Vendi prebacuje Topiću i Slavku što nisu uzeli Maju Volk u zaštitu.

Jedan sukob obično rađa drugi a tako je bilo i ovoga puta. Slušajući svađu Željko uzima sultanovu kapu i počinje njome da udara u bubanj uzvikujući da je vlada pala što će Slavka doslovno izbezumiti.

Prvi put, posle četiri nedelje, on će blizancima reći šta o njima zaista misli. Zapravo, Slavko je samo ponovio Majine reči nazivajući braću "pičkicama i miševima". U jednom trenutku otima Željku bubanj izbijajući mu ga iz ruku. Zbog nespornog fizičkog kontakta Slavko završava u ispovedaonici na poziv Velikog brata.

M.N

Pogledajte još