Sindi: „Volim sve ljude, naročito seljake!“ (INTERVJU)

Draga Sindi, pre početka intervjua dužnost nam je da te obavestimo da niko od prisutnih novinara nije rođen u Beogradu. Želiš li uopšte da razgovaraš sa nama?

Nisam ja imala nikakve ružne izjave na račun ljudi koji nisu iz Beograda već na račun nekih koji se predstavljaju da su iz Njujorka a ustvari su iz unutrašnjosti. Volim sve ljude, pogotovo seljake, jer oni rade pošteno za svoj hleb, ali prostakluk ne praštam.

Šta se desilo sa Anetom?

Ništa, ostala je u kući da širi ludilo. Nije ona imala problem samo sa mnom. Aneta generalno ima problem sa devojkama, lepim i zgodnim ženama.

Misliš li da je nezadovoljna sobom?

Veoma. Mislim da je problem u tome što ona nema svoj privatni život i da je to čini jako tužnom. Zato se u kući Velikog brata oseća kao da je o njenoj kući reč. Mislim da bi umrla da je izašla. Sirota toliko se srodila sa tom kućom. Sa mnom to nije bio slučaj. Jedva sam čekala samo da izađem odande jer ne volim prostakluk, ogovaranje, nedoslednost, menjanje strana.

Sa Nevenom si u početku bila jako fina, ali stekli smo utisak da si bukvalno čekala trenutak kada ćeš lansirati vaš problem iz prošlosti?

Ne, ne. Nije istina. Ja ni dan danas ne znam razlog njene netrpeljivosti prema meni. To bi nju trebalo da ispitate. Ona je od početka bila povučena, glumila je finoću, nije se izjašnjavala ni o čemu. Ja ne znam ni dan danas zašto me ona ne trpi.

Zar taj zajednički frajer nije bio razlog i jednoj i drugoj?

Znaš kako, nisam sasvim sigurna šta je ona imala sa njim. Ja sam je samo pitala da mi objasni da li je taj dečko razlog njene netrpeljivosti ali ona ništa konkretno nije rekla.

U svim ovih dana aktuelnim svađama i tučama da li si se bar za nijansu opredelila između Maje i Vendi?

Jao, ja sam totalno htela da poludim od tog haosa u kući, od bacanja čaša i flaša. Na kraju sam se bukvalno bojala za svoju bezbednost. Poslednjih dana sam se sklanjala u ćoškove da bih preživela u tim uslovima.

Prvo veče kada ste ušli u kuću, u spavćoj sobi si rekla Avi da su je organizatori i pozvali da bi imala seks u kući. Time si jasno pokazala da je smatraš lakom ženskom.

Meni je ona zanimljiva kao lik. I čudna, moram priznati. Na početku mi je rekla da je čudno gledam ali meni se sve na licu vidi, nema foliranja. Mislim da je Ava suštinski bezopasna za razliku od drugih. I ne mislim da je laka ženska.

Zašto si podržala Uroša koji se svojim komentarima na njen račun smučio i gledaocima i novinarima? Odakle ti ideja da neko takav može da se nazove džentlmenom?

Meni je jasno da javnost ima drugačiju sliku od onoga što se zaista dešava u kući. Po meni je džentlmen dečko koji drži do sebe i ne spava sa svakom koja mu se nudi nego bira. Po mom sudu, Željko nije džentlmen jer je bukvalno išao od devojke do devojke pa kod koje upali. S tim što je Željko uspeo da ostane u kući iako je sa Avom imao isti problem kao i Uroš. Izbačen je dečko koji je držao do sebe i koji je sedam dana bio zatvoren sa Avom u kombiju što je na njega ostavilo psihičke posledice (smeh) pa je bio prinuđen da malo grublje reaguje.

Mi smo stekli utisak da je baš Željko taj koji se u različitim situacijama viteški ponaša...

Ne, nikako. I sada kada Vendi napada Avu on je nije uzeo u zaštitu. To bi jedan bivši dečko trebalo da uradi, zar ne?

I ti si ubeđena da je sve što Ava radi sa muškarcima taktika?

Ne znam, ali i da jeste i da nije tome ne bi trebalo toliko da se pridaje važnosti.

Dakle, ti si bila protiv linčovanja Ave koje predvodi Vendi?

Da, oni to rade zbog lične reklame. Kuća je puna igrača koji vrlo vode računa o tome šta prolazi kod gledalaca. Ako je to svađa, oni će stalno inicirati svađe. Neću da komentarišem ponaosob ali meni je već posle četiri dana bilo jasno ko je kakva ličnost i ko je kakav karakter. Imala sam jasnu sliku. Sve što ukućani rade ima jedan cilj – ostati u igri.

Otkrij nam tajnu borbe sa celulitom?

Genetika. I malo sreće. Ne pridajem ja tome toliko važnosti kao što je ispalo na kraju. To je bio moj odgovor na prostakluk Nevene Milićević koja je u paru sa Anetom iznosila neke stvari koje nisu za televiziju.

Da li te je dobro udarila?

Jeste. Tri dana me je bolela glava.

Kakva je Maja Nikolić po tvom mišljenju?

Zadržaću to za sebe.

Tvoja sestra, Nevena Adžemović, izjavila je po tvom ulasku u kuću da bi volela da se ti družiš upravo sa Majom Nikolić. To se ipak nije desilo.

Da, ali neću o razlozima javno da govorim.

S kim ćeš se družiti kada se šou završi?

Sa Sarom, Topom i Majom Volk na čije nastupe ćemo ići.

Gde živiš trenutno?

Kod Arene.

Jel to stan tvog bivšeg supruga?

Neću da ti kažem.

Ko plaća to?

Ja plaćam sve.

Planovi za karijeru?

Dejan Milićević će raditi spot za pesmu „Sindi“. Krećemo sa promocijom.

Hoćeš li zvati Žarka i Željka da se pojave u spotu?

Zašto da ne. Mogu svi da se pojave ako hoće.

Zbližila si se sa Sorajom a svi su očekivali da će biti konkurencije između vas dve?

Konkurencija ne postoji. Ja nemam problem sa lepim ženama. Radila sam kao model, zatim u grupi Models bila sam sa devojkama koje izgledaju kao boginje i nikada nije bilo problema. Volim devojke koje izgledaju lepo. U njima ne vidim rivalke.

Da li je istina da si malo nalupala Sandru Meljničenko?

Naravno da to nije istina. Ona je iz grupe otišla jer je imala druge planove.

Ali vaš bivši menadžer je potvrdio medijima da je ona zbog tebe napustila grupu?

Tu nema ni trunke istine.

M.N

Pogledajte još