Slavko Labović: "Maja je tasmanijski đavolčić, Ava glumica a Vendi intrigantna žena!" (INTERVJU)

"Pomešana su mi osećanja povodom napuštanja kuće. Volim borbu, ali jako sam se uželeo normalnog života. Ne kajem se što sam učestvovao u nečemu ovakvom ali sam jedva čekao da dođe kraj",izjavio je Slavko Labović prilikom susreta sa novinarima odmah posle napuštanja kuće Velikog brata.

U prvom minutu je došlo do nesporazuma sa predstavnicima medija budući da je ukućanin, koji je pred novinare i publiku izašao u papučama i majici sa natpisom "Kosovo je Srbija", zabranio privatna pitanja a upravo takvim je doživeo i pitanje "Gde vam je burma?"

Budući da ste pred kamerama obećali da ćete "razbiti" Maju Nikolić kad se šou završi, to pitanje nije privatno. Dakle, hoće li biti razbijanja?

Naravno da neće. To je sve šou (Ovo smo toliko puta već čuli od Uroša Ćertića), a i od mene se očekivalo da malo doprinesem toj komici i zabavi. Rekao sam to da bih bio interesantan publici.

Ipak, čini se da je Vendi ostavila malo bolji utisak na vas od Maje?

Maja je dobila ono što je i zaslužila ako mislite na scenu venčanja. Nisam želeo da je ponizim, ali morao sam da je stavim na mesto koje joj pripada. Previše puta je izazvala moj muški integritet. Danima pre toga sam pokušavao da je edukujem i naučim nekim stvarima kada su muško-ženski odnosi u pitanju, ali nije uspelo.

Da li ste svesni da ste izazvali kontraefekat jer se ona danima posle toga bavila vašim polnim organom. Onako u stihu.

Neverovatno. Svestan sam da sam je ranio odlukom na venčanju ali ja ranjenog nisam želeo da nastavim da gazim. Hteo sam ponovo da uspostavim normalne odnose sa njom, a mogao sam da je uništim. Imao sam je u šaci, ali to nije moj manir. Bila je ogorčena, pa se „bacila“ na moj penis. Morao sam da uradim ono na šta me bukvalno primorala – pitao sam je kako će svoju familiju, koju stalno pominje, moći da pogleda u oči kad stalno priča o mom polnom organu.

Bili ste vrlo suzdržani u kući, posebno kada je reč o pokazivanju emocija. Ipak, ispali ste iz uloge kada vas je Željko iznervirao u zadatku „Sulejman Veličanstveni“. Usledilo je šutiranje bubnja i deset minuta vređanja – da li je to vaše pravo lice?

Zaustavio sam se na vreme, inače nemam problem sa samokontrolom. Naušavanje mog autoriteta doživeo sam kao potkopavanje zadatka koji sam želeo da izvedem do kraja. Bilo mi je važno da se to venčanje održi i da uradim ono što sam uradio.

Kakav je vaš konačni utisak o Vendi?

Cenim njen šarm, duhovitost i delikatnost. Nije napadna i teška osoba. I dalje poštujem Maju Nikolić jer ona je samo jedan mali tasmanijski đavolčić koji šiba na sve strane. Željna je novih konflikata i frontova. Takođe, hrabro podnosi kada drugi šibaju po njoj. Kuražna je. Kaže sve što misli i to treba ceniti. Vendi je sasvim drugi tip. Meni lično, mnogo zanimljivija.

Vendi vas je nekoliko puta dobro preslišala u kući. Maju ste uspevali da izbegnete ali Vendi niste mogli da uteknete u verbalnim duelima?

Ne sećam se ja toga. Ja volim inteligentne žene, ali ne volim žene koje imaju ambiciju da budu dominantne nad muškarcem. To mi čak nije ni ženstveno. I, uopšte se ne sećam da je, kako ste rekli, Vendi uspela da me nadmaši.

U aferi oko papira, do poslednjeg trenutka u ispovedaonici ste lagali Velikog brata da drugi deo papira ne postoji. Da li je to uverljivo laganje odraz vašeg glumačkog umeća ili karakterna osobina?

Sad ću da vam ispričam sve u vezi sa tim papirom. (Ponavlja već ispričanu priču i ne daje odgovor na pitanje.Saznali smo jedino to da nije progutao papir, već da ga je izvadio iz gaća, stavio u usta i pljunuo u WC šolju)

Hoćete li reći nešto o peškirićima o kojima se toliko govorilo?

Pojma nemam. Ja nikakve peškiriće koristio nisam. Ja koristim peškirčine.

Šta mislite da li je Ava zaista zaljubljena u Željka?

Ma kakvi. Kakva crna zaljubljena! Ja sam to prvi prokužio. Sve je to je njena vešta taktika da skrene pažnju na sebe, ali i ta taktika je njeno pravo i svaka joj čast koliko je dobra u tome.

Jeste li ciljano odabrali da obučete tu majicu za izlazak iz kuće?

Jesam.

Zašto?

Zato što mi je u kući bilo zabranjeno da je nosim. Jednom sam pokušao ali to se završilo neprijatnim razgovorom sa Velikim bratom na temu da li je to politika ili nije. Ja tvrdimda nije. Reč je o mom stavu, ali i stavu Vlade i ustavnog poretka ove države.

Mnogo toga se promenilo u međuvremenu.

Ne znam. Moj stav je nepromenjiv.

Mislite li da je rijaliti šou mesto za slanje takvih poruka?

Smatram. Upozoren sam da ne smem da govorim o politici i to me je prilično osakatilo. Želeo sam da iskoristim medijsku pažnju da kažem nešto što smatram da je stvar pravde i čestitosti. Da nekome otvorim oči i nateram ljude da razmišljaju svojom glavom a ne tuđom. Takođe sam upozoren da ne smem da koristim govor mržnje. Ja to inače ne radim jer nisam ekstremista. I poruka „Kosovo je Srbija“ nije izraz mržnje, već ljubavi prema zemlji i naciji.

Ipak, kad već govorite o toj ljubavi, vi ste od pete godine stanovnik Evropske unije, a Dansku ćete se i vratiti. Nije li malo kontradiktorno?

Nije. Meni je gore dobro. Ja imam gore dobar život i familija mi je tamo. Ali to nije u sukobu sa mojim patriotizmom. Ponosim se i jednim i drugim.

M.N

Pogledajte još