Žarko Stojanović: "U Francuskoj sam glumio da sam gej jer su mi dobro platili!"

„Nisam očekivao pobedu jer su mi svi ukućani govorili da će pobediti Dragutin Topić“, prva je izjava pobednika 5.VIP serijala Velikog brata, Žarka Stojanovića. On je dodao da nije siguran da li mu je Maja Nikolić čestitala ili nije – „Nisam je prepoznao, sad je plava“.

Kada se smeh okupljenih novinara stišao nakon ove izjave, Žarko je „napadnut“ pitanjima vezanim za seksualnu orijentaciju koju u Francuskoj nije krio. Ostao je pri svome, ništa od onoga što je u međuvremenu otkriveno u Srbiji nije tačno - „To u Francuskoj je bila gluma, slikao sam se sa prijateljem kao da mi je dečko jer su mi ponudili 9000 eura da to uradim.“

Kada je Ava Karabatić, kraljica taktike, zavrištala sa strane „Nemoj to govoriti“ misleći na visinu honorara, on je kratko odbrusio – „Boli me dupe!“

Na otvorena pitanja novinara da li je gej nije želeo da kaže ništa konkretno tvrdeći da je to njegova privatna stvar i da ni on nikoga ne pita s kim ide u krevet. Na sličan način prokomentarisao je i etiketu "devojčica" koju je dobio u kući Velikog brata – „Maja nije samo mene zvala devojčicom. Zvala je i Željka i Slavka. Ne zanima me ništa što izlazi iz usta Maje Nikolić"

Objasnio je da je njegov "smešni hod" glavni razlog zašto izgleda feminizirano. Najveći deo novca, kako je rekao, daće svojim roditeljima ali će i bratu kupiti "sve što poželi".

M.N


Pogledajte još