Raskid - Kako se najbrže izlazi iz depresije

Znamo da bi se najradije zatvorila u sobu i prepustila suzama, ali ako želiš da se oporaviš malo brže, evo šta će da ti pomogne.

Očisti ormar

Ona majica koju više ne nosiš, kolekcija starih lakova za nokte koji čekaju bolje sutra, njegove majice u kojima spavaš… Sve izbaci iz ormara. Čišćenje će ti pomoći da se rešiš i starih osećanja, a izbacivanje njegovih stvari će ti ubrzati period preboljevanja. Možda neće biti lako, ali sigurno će biti korisno.

Okreči sobu

Boje pomažu da se promeni raspoloženje, a tvojoj sobi sigurno ne bi smetalo da obojiš zid nekom zanimljivom nijansom. Novi početak će biti znatno lakši ako imaš nove zidove koji idu uz njega.

Idi negde van grada

Zaboravi na sve vaše omiljene kafiće i mesta na kojima ste se ljubili. Uhvati drugaricu i kreni na izlet van grada. Vikend izvan cele zbrke sigurno će ti dobro doći, a možda i upoznaš nekoga ko će da ti skrene misli sa bivšeg.

Promeni nešto na sebi

Ne drastično, ali ni to nije loše ako će ti olakšati prelaz. Nova frizura čini čuda za naš ego, a ako tome pridodaš i nove cipele, lakše ćeš se izvući iz fotelje i krenuti u potragu za novom ljubavi.

Dobro ga izogovaraj

Dve prijateljice na kafi, kolači i nekoliko sati tračarenja o tvom bivšem, mogu potpuno da ti promijene viđenje vašeg raskida. Ako ga uspešno oblatiš pred devojkama, izbacićeš iz sebe puno stresa, a možda i shvatiti da je super što ste završili.

Izvor: Index.hr

Pogledajte još