Beograd: Izbačena porodica iz restorana jer su im deca plakala!

Dok smo sedeli u restoranu jedna od beba se uznemirila i počela da plače. Uzeli smo je iz kolica i pokušavali da je utešimo, kad se pored nas stvorio gazda Marjan sa rečima: „E sad je stvarno bilo dosta!” – kaže Tamara.

Ona kaže da je odmah nakon toga izašla, dok je suprug ostao da plati račun.
PROČITAJ I : TIRANIJA DECOM
– Suprug je prokomentarisao kako je to nekorektno ponašanje prema porodicama i kakav je to način da izbace porodicu sa bebama. Pitao ga je i da li su bebe uznemirile goste i da li se neko žalio, a Marijan je odgovorio da nije, ali da „bebe kad plaču treba da budu kod kuće” – objašnjava Tamara.

Marjan Medenica (53) koji je jedan od vlasnika ovog restorana demantuje da se to dogodilo i ističe da, kao ugostitelj, nikada ne bi zahtevao da gosti napuste lokal ako za to ne postoje dobri argumenti.

– Apsolutno nije istina da je danas bračni par sa decom bio primoran da napusti lokal, pogotovo ne zbog beba. Dešava se da dođu deca iz obližnjeg parka pa se igraju oko ulaza. To bi mi zasmetalo pa bi im sugerisao da se igraju u parku. Takođe, roditeljima dece koja trče oko stolova skrenem pažnju da ih smire. Danas, sa velikom sigurnošću mogu reći da, koliko sam primetio, nije ni bilo beba u restoranu – kaže Medenica i dodaje da ne vidi razlog zbog kojeg bi se širile neistine koje bi narušile ugled restorana.

On je čak i ponudio mogućnost da se odgleda snimak koji su zabeležile sigurnosne kamere.

Braća vlasnici već godinama

ZAKUP – U Zvezdara teatra kažu da su Marjan Medenica i njegov brat Đorđe vlasnici restorana Zvezdara teatra već nekoliko godina. Ističu da za to vreme nikada nisu imali sličnih problema sa gostima.

Izvor: 24sata.rs