Horoskop i raskid: Škorpija ga vidi kao izdaju, Lav i Vaga kriju tugu, Jarac oprašta i prevaru

Ovan pati, ali to ne pokazuje

Ovnu u vezi najviše smeta dosada, što mu je ujedno i glavni razlog za raskid. U raskidu nije baš dostojanstven, pa ako ga partner povredi, u trenu će postaviti "zid" i postati hladan. Raskid mu teško pada, ali nikada neće pokazati već će se truditi svima da dokaže da i dalje drži titulu glavnog osvajača.

Za Bika nakon kraja nema povratka

Bik se jako teško odlučuje na raskid veze, ali nakon što odluka jednom sazri, više nema povratka. On je iskren i veran, a to isto očekuje od partnera. Ipak, vrlo često mu se to obije o glavu. Jako loše procenjuje ljude, pati dugo i tiho, a svoja najdublja osećanja ne želi da poveri ni prijatelju, piše 24sata.hr.

Blizanci ne mogu da veruju da neko može da ih ostavi

Blizanci se jako loše nose s raskidom zato što su navikli da budu omiljeni u društvu. Upravo zbog toga ne mogu da zamisle da bi ih neko ostavio. Skloni su traženju objašnjenja, pozivima u kasne noćne sate i izlivima nežnosti, no ako su oni ti koji su raskinuli, sigurni su u tu odluku, koliko god ona nagla bila. Najčešći razlozi za raskid su dosada i emocionalne ucene.

Rak ne odustaje od ljubavi

Emocionalni Rak u vezi često smatra kako ne dobija dovoljno ljubavi, no retko se odlučuje za prekid veze ili razvod braka. On istrajava u vezi, ali nisu mu strani ni ljubavni izleti. U slučaju raskida, on ne gubi nadu već čeka povratak voljenog partnera, a dobronamerni saveti prijatelja i porodice mu mnogo ne pomažu.

Ponosni Lav ne pokazuje da je povređen

Lav nikada nakon raskida neće pokazati da je povređen. On je previše sebičan i ponosan da prizna poraz, a jednakim žarom trudiće se da uveri druge kao i sebe da mu jednostavno nije stalo. Ako vezu on prekine, trudi se da bivšeg partnera zadrži kao prijatelja, što mu često smeta kod sklapanja novih poznanstava.

Devica se trudi da raskid bude civilizovan

Devica je verna i učiniće sve kako bi veza zauvek trajala, slaće ljubavne poruke i iskazivati nežnost. Ako ljubav ipak pukne, potrudiće se da raskid bude civilizovan i uredan kakva je i ona sama. Podeliće stvari i napraviti čisti rez, a ako su deca u pitanju potrudiće se da ne pati previše.

Vaga ne pokazuje šta oseća

Vaga se na prvi pogled odlično nosi s raskidom, ali to je sve samo maska. Ona glumačkim nastupom neće dati do znanja da je povređena zato što drugoj strani ne želi priuštiti to zadovoljstvo. Ako pak ona raskine, trudiće se da raskid prođe u najboljem redu.

Škorpiji je raskid veze - izdaja

Škorpija može da bude sklona vanbračnim aferama, ali uprkos tome raskid veze doživljava kao izdaju. Upravo će zato pokušati da se osveti bivšem partneru. Ona najteže od svih znakova podnosi rastanak zato što se retko veže.

Strelac ne gubi vreme na tugu

Strelac je posesivan i zahtevan partner, ali se jako brzo oporavlja od raskida. Smatra kako u životu nema smisla žaliti za nečim i da je najbolji lek za preboleti nekog - drugo naručje.

Jarac oprašta čak i prevaru

Jarac ne želi kratke avanture, on je tip za duge veze. Ne podnosi raskid i trudiće se svim snagama da zadrži partnera, a u slučaju da veza ipak završi rastankom, analiziraće svaki svoj korak i truditi se otkriti gde je pogrešio. Jarac je toliko predan da će partneru oprostiti čak i prevaru.

Vodolija utehu traži u prijateljima

Vodolija je verna, ali može da zaluta ako joj je u vezi dosadno. Voli da bude glavna i ne toleriše posesivnost, ali se u raskidu ipak ne snalazi najbolje. Sve ono što bi trebalo da kaže bivšem partneru - govori prijateljima i porodici.

Osećajne ribe tuguju

Ribe skaču iz jedne veze u drugu, vrlo često a da ni prvu nisu završile kako treba. Međutim, ako partner njih ostavi, osećajne Ribe neće moći da se pomire s tim i svim će silama pokušati da ga razuvjerite. Tuga, plač i bolna sećanja u samoći karakteristična su za njihov raskid.

(Izvor: 24sata.hr)

Pogledajte još