Brutalno ubijen muškarac na putu: Kroz otvor na grudnom košu videlo se srce

Ona je rekla da je služba Hitne pomoći oko dva sata posle ponoći,dobila više poziva od građana koji su ih obavestili da neko leži na putu.

Kada je došla ekipa, videla je brutalan način povređivanja nepoznatim mehanizom. Grudni koš muškarca bio je otvoren. On je vožen na odeljenje reanimacije Urgetnog centra, gde je i preminuo“, kazala je Macura.

Kako “Blic” nezvanično saznaje, muškarcu se kroz ranu na grudima moglo videti srce. Iako policija još ispituje okolnosti, prema prvim nezvaničnim informacijama, veruje se da nije u pitanju ubistvo već saobraćajna nesreća. Tačnije, policija sumnja da je muškarca udario automobil, pa da je telo koje je bilo na putu, pregaženo još neki put. Jasniju sliku šta se desilo na putu između Sremčice i Železnika policija će imati u toku dana.

Portparolka Hitne pomoći rekla je i da su nepoznate osobe oko četiri sata jutros napale podstanicu te gradske službe na Paliluli.

Oni su šutirali vrata i lupali po kolima. Želela bih da naglasim da podstanice nisu stacionarne ustanove i da one ne primaju pacijente. One su isključivo mobilne ustanove koje kreću na intervenciju po pozivu“, kazala je Macura.

Prema njenim rečima, protekle noći kod manastira Rakovica dogodila se i jedna saobraćajna nesreća u kojoj je mladić (24) povredio glavu i koleno. Lekari su u noći između utorka i srede imali ukupno 85 intervencija, od čega 10 na javnom mestu. Pomoć su najčešće tražili srčani pacijenti i asmatičari.

Izvor: Beta, Blic