OTVORILI VRATA: Ovako izgleda stan blizanaca u Francuskoj! (FOTO)

Željko Stojanović objavio je na svom FB profilu fotografije stanu u kojem sa bratom živi u Parizu. Iako siguran da će ostati u Srbiji, Željko je hteo da uveri javnost da zaista ima svoj životni prostor u Francuskoj.

Jutros se pojavila informacija da će braća učestvovati u novom rijalitiju koji će se odigravati na Tahitiju, ali mediji u isti mah pišu da je Žarko, pobednik Velikog brata, dobio svoju emisiju iza koje će stajati produkcija Emotion.

(old_image)

Žarko je i sam najvljivao nekoliko puta da bi želeo da na domaćim televizijama, u saradnji sa Emotion-om, uradi neki svetski aktuelan format ocenjujući da ovdašnji programi deset godina kasne za svetom. Zarad televizijske karijere u Srbiji, on je najavio da bi u centru Beograda kupio stan dok njegov brat ionako ne namerava da se pomera iz Zemuna.

(old_image)

Blizanci u svakom slučaju uskoro odlaze u Francusku, a kako ih Emotion obavezuje da se šest meseci ne pojavljuju u drugim rijaliti šou programima pitanje je kako će realizovati sve svoje planove i šta će zapravo izabrati.

(old_image)

(old_image)
M.N

Pogledajte još