Došao macan opet na vratanca: Četiri razloga zašto se bivši vraćaju!

Promenili su se

I žele da vidimo da su sada novi, bolji muškarci koji su shvatili da su pogrešili. Ovo je samo sebičan način da nam pokažu kako u stvari nisu toliko loši koliko mi mislimo, nego da su u trenutku veze s nama jednostavno bili čudni. Ako se muškarac stvarno promenio, ovo je super razlog da ponovno pokušate, ali vrlo često je samo reč o njegovom egu koji ne trpi da neko ima loše mišljenje o njemu.

Mi smo se promenile

Nova frizura, nekoliko kila manje ili drugačiji stav prema životu, i u trenutku od dosadne bivše postajemo devojka koju nije trebalo da ostavi. Dobro je za ženski ego, ali realno, ovo je samo način da nam bivši kaže kako smo sad dovoljno dobre za njega. Pitanje je da je li on još uvek dovoljno dobar za nas.

Naš novi dečko

Ništa ne otvara oči bivšem kao činjenica da si srećna s nekim drugim. Njegov takmičarski duh se budi, a potreba da pokaže da je bolji od tvog novog dečka toliko je jaka da te jednostavno mora ponovo imati. Iako i to odgovara našem egu, vraćanje ovakvom bivšem je loše, jer mu nije stalo do tebe, stalo mu je da pobedi tvog novog dečka.

Shvatili su šta su izgubili

Ponekad muškarac jednostavno shvati da je pogrešio i da nije trebalo da ostavi devojku. Događa se. Ako stvarno pokaže da mu je stalo i da je spreman da uloži mnogo više truda u vašu vezu, nije loše dati mu još jednu šansu. Možda se stvarno promenio na bolje.

A sve što želiš da mu kažeš je...

Izvor: Index.hr, B92

Pogledajte još