Lea Dobričić osvojila DJ rezidenturu na Ibici!

"Prošle noći sam bila na najboljoj žurci, a danas je najneverovatniji dan u mom životu!  Osvojila sam rezidenturu na žurkama Elrow Ibiza u klubu Privilege i ostaću ovde celo  leto. Hvala svima za ovu neverovatnu priliku i hvala svima koji su verovali u mene" izjavila je Lea.

Lea je, zajedno sa finalistima iz još 17 zemalja, stigla na omiljeno ostrvo zabave pre dve  nedelje, kada je počeo program intenzivnih muzičkih radionica, izazova ali i zabave na svetski poznatom događaju International Music Summit. Ona je ušla u prvih šest već nakon prvog izazova u kom se takmičila u DJ miksu. Usledili su časovi u okviru kojih su im neke od najvećih zvezda današnjice, među kojima su Fatboy Slim, Avicii, Joe Goddard, Maceo Plex, Solomun i Steve Lawler, približili tajne uspešnog miksovanja i muzičke produkcije, kao i imidža i kontakta sa publikom.

Finalisti su imali i priliku da upoznaju ključna imena muzičke industrije, prisustvuju predavanjima o tehnologiji  muzičkom biznisu, kao i da iskuse nezaboravni klabing Ibice. Osim srpske predstavnice,  rezidenture su osvojili i Francuz Tommy Kid koji će nastupati u klubu Sankeys i Poljak  Jan u klubu Cafe Mambo.

Pogledajte još