MANEKEN "KOJI JE VOLEO SKOTA": Ne pratim budalaštine kao što su Veliki Brat i Farma!

Kako je protekla saradnja sa Gocom Tržan?
Saradnja sa Gocom Tržan je bila fenomenalna,  jednostavno su nam se poklopile energije. Reditelj Vedad Jasarević je to uspeo da pretoči u fantastičnih tri minuta. Snimanje je trajalo dugo ali pesma sama po sebi je brza ritmična tako da nam je bilo jako zanimljivo!



Na čiji ćeš koncert ići Cecin ili Karleušin?

Ni na jedan. Neću biti u prilici jer idem u Beč. Počinje mi Fashion Week pa ću biti zauzet. Želim da obe napune Ušće i prirede nezaboravno veče Beograđanima, ko zna možda jednog dana i sa njima snimim spot, bila bi mi čast jer su velike zvezde!

Šta misliš o Andreju Pejiću?

Jako je uspešan u svom poslu i to je za poštovanje, koliko god se on nekome dopadao ili ne.

Da li gledaš Farmu?
Ne pratim rijalitije. Vidim po nešto jer na takve budalaštine naiđeš na internetu i ako ne želiš.
(old_image)

Da li bi učestvovao u nekom rijalitiju?

Već su me predlagali za pojedine ali mene tamo nećete videti. Odbio sam!

Kako i kada si počeo da se baviš modelingom?
Kao i većina modela vrlo slučajno. Kada sam bio mali voleo tu profesiju ali sam ipak smatrao da ću celog života ostati u sportu, pošto sam dugi niz godina trenirao odbojku u prvoj ligi. Dugarica me je nagaovorila da se okušam u manekenstvu jer je smatrala da se razlikujem od ostalih manekena zbog
čupave kose, personalitija i harizme koju posedujem. Sada sam srećan i uspunjen, jer radim posao koji volim i uspešan sam u tome.

(old_image)


Da li je za manekena dovoljno da bude lep?

Čvrsto stojim iza stava da to nije dovoljno. Mnogo je prelepih modela  pa moraš posedovati nešto što će te izdvojiti od ostalih. Velika je zabluda kod mladih ljudi jer misle da ne mogu da budu uspešni u modelingu zato što možda imaju malo kriv nos, kose oči, lošu kosu... Naprotiv postoje i velike svetske kompanije u kojima ne rade prelepi manekeni ali su drugačiji. To se ne kupuje i ne stiče, to jednostavno imaš ili nemaš.


Pogledajte još