SEKS TAJNE ZVEZDA: Ko voli jednostavnost a ko eksperimentiše?

Nemojte se bojati “prvljavih” razgovora

“Mnogi se plaše vulgarnih reči u krevetu. Ne znaju kako bi započeli ni kako završili. Možda će sami sebi prvo zvučati smešno. No, takvi su razgovori itekako poželjni tokom seksa i nije toliko komplikovano. Dobro je kada se stvari tako postave od samog početka”, savetuje tridesetdvogodišnja Olivija Mun.

Ne glumite u krevetu

“Morate zaista uživati u tome da ste seksi, nemojte se pretvarati. Seksi znači uživati u momentu, bilo da ste pri tom suptilni ili jako otvoreni. Kada samo glumite da ste seksi to izgleda jadno i nikad ne proizvede željeni učinak”, kaže četrdesetogodišnja Kameron Dijaz.

Eksperimentišite

“Neki ljudi više eksperimentišu u krevetu dok su drugi dosadni. Ako ste divlji i ludi druga strana će postati svesna da pored sebe ima malog đavolka koji je u stanju da pusti rogove s vremena na vreme. Nije loše doterati se ili čak prerušiti u seksi sobaricu katkad kako bi se razbila monotonija”, savetuje četrdesetogodišnja Hajdi Klum.

Ne lažite sami sebe o svojim željama

“Mogu da lažem rođake i porodicu na Božićnom okupljanju, ali ne mogu lagati svoju vaginu”, kaže dvadesetdevetogodišnja Olivija Vajld.

Seks s bivšim nije uvijek loša ideja

“To je dobro ako znate da se više nećete s njim videti i da ga nećete nakon toga zvati. Pokušavate li ga tim seksom vratiti onda jako grešite”, upozorava tridesetsedmogodišnja Rašida Džouns.

Izvor: Magazin.net

Pogledajte još