Srbija bira predstavnicu za The look of the year!

0

Izbor za Lice godine – najveći modni događaj u svetu održaće se i u Srbiji i regionu u organizaciji modne agencije nekadašnje svetski poznate srpske manekenke Jelene Ivanović – Model Scouting Office i marketing agencije Super Star World Wide.

Potraga za Licem godine obaviće se kroz kastinge za nova lica u više gradova regiona, a sve kastinge, kako i samo finale pratiće Pink televizija.

Kastinzi za lice godine:
28.06. Beograd
29.06. Subotica i Novi Sad
30.06. Niš i Kragujevac
05.07. Sarajevo
06.07 Split
07.07. Zagreb
08.07. Banja Luka
13.07. Budva

Regionalno finale najavljeno je za 20. jul 2013. godine u 21h, kada će u direktnom prenosu iz studija TV Pink stručni žiri i gledaoci birati po jednu predstavnicu Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Hrvatske.
Devojke, koje osvoje titulu Lice godine, će krajem avgusta otputovati na Siciliju i učestvovati na Svetskom finalu The look of the year koje je zakazano za 31. avgust.

Prijavite se za kasting OVDE.

THE LOOK OF THE YEAR
Izbor za The look of the year održava se u preko 40 zemalja širom sveta, a glamurozno finale je svake jeseni u prelepom Antickom Teatru, u vrtovima Naxoxa, na Taormini, u Siciliji. Ovaj internacionalni događaj okuplja sve svetske medije, najveće modne kuće poput Valentino, Armani, Roberto Cavalli, kao i muzičke i televizijske zvezde kao što su Andrea Bocceli, Grace Jones, Deep Purple.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.