Njih treba izbegavati: 13 tipova žena s kojima sreću naći nećete

Žene koje žele potpunu kontrolu

Ovakve žene su dominantne i žele da pokažu da su superiorna bića. One biraju mesta za izlazak, biraju filmove, društvo i smatraju da su uvek u pravu, pa se njihovi muškarci pitaju da li uopšte postoje.

Žene koje muškarce koriste zbog novca

Žene koje nikad ne ponude svoj novac, pa čak ni po cenu svog dostojanstva, tip su koji muškarci treba da izbegavaju. Ukoliko im se ide u bioskop, a muškarac nema dovoljno novca, one će radije to odložiti za neki drugi dan, nego ponuditi svoj novac. Takve žene, takođe, često govore muškarcima šta žele da imaju kako bi im oni to kupili i zaljubljene su u sve materijalne stvari sveta. Za takve žene su njihova sreća i luksuz najvažniji. Svog muškarca će prvom prilikom zameniti bogatijim.

Žene koje se ne odvajaju od svoje najbolje prijateljice

Takve žene uvek pričaju o svojoj najboljoj prijateljici, koja je uvek prisutna, u svakoj prilici, tako da ugrožava privatnost para. Ove žene ćestalno insistirati na zajedničkim izlascima, očekujući da prijateljici nabacite svog najboljeg druga. To je tako slatko - dve prijateljice i dva prijatelja! A i uvek ćete se pitati da li joj vaša devojka baš sve priča.

Žene koje koriste muškarce da dođu do njihovih prijatelja

Nisu retke situacije u kojim žena koristi muškarca kako bi došla do njegovog prijatelja koji joj se dopada. Taman kad muškarac pomisli da je našao ženu svojih snova i dopusti joj da njena želja postane njegova zapovest, ona završi u tuđem naručju.

Žene koje su umislile da su zvezde

Žena koja se ponaša poput zvezde, a svog muškarca tretira kao gubitnika, zasigurno nije dobra partnerka. Takve žene uvek rade ono što one žele, a muškarci gube svoj identitet i žive u seni.

Žene koje se stalno žale na partnere

To su žene koje jednostavno vole da mrze svoje partnere. One se uvek žale da muškarci sve rade pogrešno. Manu će naći u svemu što muškarac čini i ne cene njegov trud. Zbog toga muškarci gube samopouzdanje i samopoštovanje.

Žene koje partnere upoređuju s bivšim

Muškarac želi da dokaže svojoj partnerki da je sjajan momak, ali postoje žene koje muškarce nikad ne ostavljaju na miru i koje nikad nisu zadovoljne. One često upoređuju svoje partnere sa bivšim momcima, što je mučno i bolno iskustvo za muškarce.

Ljubomorne žene

Takve žene mrze prijatelje svog partnera od prvog dana i to otvoreno pokazuju. Svaki put kada njen muškarac poželi da se vidi s prijateljima, on je prisiljen da laže ili da se ne javlja na pozive, a rezultat toga je pravi pakao.

Opsednute žene

Ovakve žene počinju da pokazuju opsednutost čim primete žensko ime u mobilnom svog muškarca. One proveravaju liste poziva i čitaju poruke, ulaze na naloge na društvenim mrežama, kako bi se uverile da njihov muškarac ne komunicira s drugim ženama. One svoje partnere neće upoznati ni sa svojom najboljom drugaricom, a razlog je opsesija.

Žene koje previše dobro izgledaju

Muškarci su presrećni kada započnu vezu sa nekom od najlepših devojaka u njihovom okruženju, ali se često dogodi da ubrzo shvate da ona nije njihov tip. Muškarcu ego neće dopustiti da je se odrekne, dok u isto vreme očajno želi otići od nje.

Preterano emotivne žene

Preterano emotivne žene pokazuju želju za brakom nakon jednomesečne veze. Za to vreme se par ne može dovoljno upoznati, ali pojedine žene misle da znaju najbolje i ne zanima ih šta muškarci misle o tome. One se brzo vežu i doslovno zarobe muškarca, tako da izlaza nema. Nisu ni shvatili da su u vezi, a ona je već donela svoju četkicu za zube i planira kako da mu preuredi kuhinju.

Feministkinje

Takve žene smatraju da su rođene da osnaže, prosvetle i spasu druge žene od šovinista na planeti. One ne propuštaju priliku da naglase da su muškarci loši i da ih ne poštuju, pa čak ni kada se radi o njihovom partneru. Drage volje će i njega poniziti u određenim situacijama.

Promiskuitetne žene

Neke žene se hvale time što mogu da varaju partnera, a da on to ne sazna. Što je još gore, one se ne srame zbog toga, a njihove prijateljice znaju svaki detalj o tome. Ljubav podrazumeva iskrenost, poštenje i vernost, a one to nemaju.

Izvor: Klix.ba

Pogledajte još