Tri poze koje garantuju orgazam

Prema mišljenju seksualnih terapeuta, postoje sigurne i udobne poze koje olakšavaju postizanje orgazma, piše Handbag.
Dogi stajl
Žena se nalazi u "dogi stajl" pozi, a muškarac ulazi otpozadi, vrh njegovog penisa direktno stimuliše osetljiv prednji deo vagine i G tačku.

Ako žena privuče noge bliže jednu drugoj, tada se pojačava pritisak na klitoris, a istovremeno i povećava prostor za dublju penetraciju. Poza još bolje funkcioniše ako žena težinu osloni na prednji deo tela tj. laktove za intenzivnije zadovoljstvo.

Žena gore

Misionarska poza u kojoj su uloge zamenjene, odlična je za žene jer im omogućuje da kontrolišu tempo, ali i dubinu penetracije. U toj pozi ona može da se osloni nazad i odmoriti ruke na njegovim kolenima, a tako će pojačati stimulaciju G tačke i njemu omogućiti uživanje u prizoru.

(old_image)

Dodatna pogodnost ove poze je što ostavlja muškarcu slobodne ruke za istraživanje drugih erogenih zona. Za drugačiji doživljaj isprobajte tzv. pokrete osmica u kojima žena kratkom serijom pokreta kukovima oblikuje broj osam bez odvajanja od partnera.

Kašika
Ova poza je idealna za tzv. lenji jutarnji seks, a njena prednost je što s vrlo malo pokreta i truda omogućuje izvanrednu stimulaciju žene i muškarca.

U ovoj pozi se i muškarac i žena okrenu na bok, s tim da je on iza nje. Ako ona skupi noge, pojačava se trenje i ugodnost za njega, a istovremeno i bolje stimulira klitoris i G tačka. Takođe, muškarac može slobodnom gornjom rukom dodatno da stimuliše klitoris. Ako žena izvije leđa omogućiće mu dublju penetraciju, tako da njegovi bokovi i pokreti kreću od njenih kolena prema zadnjici, a ne obrnuto.

Izvor: 24sata

Pogledajte još