Idealnih 6 mesta za seks na brzaka

Gde "obaviti" quickie? Evo nekih predloga.

1. Lift

Brojni se parovi hvale prednostima seksi igrica u liftu. One svakako ne moraju uključivati seks već strasno maženje, ljubljenje ili istraživanje partnerovog tela. Ako se ipak odlučite na brzinsko vođenje ljubavi u liftu ne zaboravite da pritisnete dugme "stop" kako biste izbegli neželjeni susret sa znatiželjnim komšijama i malom decom.

2. Mračna sala bioskopa

Postoji li bolje mesto za međusobnu intimnost od zamračene i poluprazne bioskopske sale? Upravo su one idealno i neretko jedino rešenje za mlade parove koji tek počinju da istražuju jedno drugo. I poznati seksolozi se slažu da bioskopske sale parovima nude nesputanu privatnost. Međutim, ako vas uhvate na delu, možete se naći u vrlo nezgodnoj situaciji. Stoga vam savetujemo da se ipak zadržite na dodirima.

3. Sporedna uličica

Uska tamna uličica smeštena iza nekog restorana ili stambene zgrade idealno je mesto za nekonvencionalni seks na brzaka. Ipak, imajte na umu da se, osim seksi avanturista, u tamnim uličicama skupljaju i skitnice. Stoga pažljivo odaberite svoju skrivenu seksi oazu.

(old_image)

4. Zapuštene stepenice

Stručnjaci tvrde kako su stepenice u poslovnim zgradama izuzetno popularno mesto za brzinski seks. Zaposleni se na taj način efikasno i hitro rešavaju nagomilanog stresa. Imajte na umu da seks na stepenicama ipak nije u potpunosti bezazlen. Osim što možete da se uprljate, samo jedan pogrešan pokret može uzrokovati pad ili povredu. Zaključak glasi: seks na stepenicama ili merdevinama može biti uzbudljiv, ali i opasan.

5. Limeni ljubimac

Iako brzinski seks u automobilu i nije neka originalna ideja, on se može pretvoriti u vrlo pamtljivo iskustvo. Pritom svakako izaberite skrivenu lokaciju kako ne biste zaradili kaznu. Iako nisu prostrani, limeni ljubimci su i dalje najpoželjnija fantazija većine parova.

6. Skrivena kancelarija
Ne znate gde da "konzumirate" kancelarijsku romansu? Vreme je da krenete u potragu za skrivenom kancelarijom koju niko ne koristi. Zaposleni koji otvoreno priznaju seks na radnom mestu tvrde kako čin koji traje deset minuta sa suprotnim polom poboljšava njihov radni učinak. Ako se odlučite za seksi avanturu na radnom mestu, pazite da vas ne uhvate.

Izvor: 24sata

Pogledajte još