Kad kladioničari kažu: Kejt Midlton se porađa danas!

U Velikoj Britaniji vlada prava groznica oko rođenja bebe Vilijama i Kejt. To potvrđuje i cifra od 346 miliona dolara, koliko su stanovnici Ostrva potrošili na alkohol i suvenire s likom princa Vilijama i Kejt Midlton, u očekivanju novog kraljevskog člana, prenosi "Blic".

Kladionica

Najviše se listića uplaćuje na ime bebe, prenosi "Blic". Ovako izgledaju kvote:

Devojčica
Aleksandra 4:1
Viktorija 4:1
Šarlot 6:1
Dajana 8:1

Dečak
Džejms 6:1
Dejvid 8:1
Džordž 10:1
Frensis 10:1

Promene na kladioničarskim listama nisu velike u odnosu na prethodnu nedelju. Pojavilo se samo još jedno muško ime - Dejvid, koje sada ima šanse 1:8. A ime je na listu stiglo zbog Dejvida Bekama, koji je rekao da on nosi divno englesko ime, i da ne bi bilo loše da se kraljevsko dete tako zove.

Inače, kladioničari i dalje daju više šansi da princeza rodi devojčicu, a ime Aleksandra i dalje vodi na listi imena. Ipak, Britanci, prema anketi koju je radio tabloid „Mejl on sandej“, misle da bi devojčica trebalo da nosi ime Viktorija, a dečak bi trebalo da se zove Džejms.

Mali princ ili princeza će pohađati Montesori vrtić, ići će u pripremnu školu Pembridž u Vestministeru, dok su za osnovnu školu u opticaju dve ustanove: Norland plejs i Hil haus. Srednju školu će pohađati u internatu u Velington školi u Berkšajeru.

(Izvor: Blic - Marko Vukičević)

Pogledajte još