I DALJE NA LEKOVIMA: Goga donela telo pokojnog supruga u Srbiju

Sekulićeva je juče u 16.40 sati sletela na aerodrom „Nikola Tesla“, a s njom je bila i Igorova majka Zorica. Posle oko pola časa njih dve su prošle carinu i pojavile se na dolaznom terminalu, gde ih je sačekao Gogin prijatelj, koji ih je odvezao u pevačicin stan na Zvezdari. Prema planovima porodice, sahrana bi trebalo da bude obavljena sutra na Novom groblju.

- Goga je jedva izdržala prethodna dva dana. Jurila je papire i sva sreća što joj je pomogao bliski prijatelj, koji živi u Nemačkoj, jer bukvalno nije znala gde udara - kaže izvor blizak pevačici i dodaje:

- Ona i dalje nije svesna šta se izdešavalo i sve vreme je na lekovima za smirenje kako bi koliko-toliko bila prisebna
. Sada je tek očekuje najgori deo - sahrana i definitivno suočavanje s bolnom istinom da je ostala bez životnog saputnika.

Igor Ramović je preminuo u četrdesetoj godini od raka pankreasa u jednoj nemačkoj bolnici, samo mesec dana otkako je saznao da je bolestan i dva meseca nakon što se venčao s Gogom Sekulić. Njihovi zajednički prijatelji tvrde da je Ramović obožavao pevačicu, kao i ona njega, i da se bukvalno nisu razdvajali otkako su se upoznali. Goga je bila s njim i u njegovim poslednjim trenucima.

Izvor: Kurir

Pogledajte još