Crna Gora: Povređeni dečak i dalje u teškom stanju

"Mališan je na intenzivnoj nezi u veštački izazvanoj komi. Malo mu je bolje, čak je u jednom trenutku pokušao da otvori oči, ali je i dalje kritično. Lekari su učinili sve što je u njihovoj moći kako bi dečaku spasli život. Verujemo da će se Dušan R. izboriti, dobiti najvažniju bitku i da će se uspešno oporaviti," kaže izvor Kurira iz istrage.

Dušan R. je povređen dok je s majkom bio kod rođaka na letovanju.

"Mališanov otac Mirko bio je u Beogradu kad se dogodila nesreća. Kad su mu rođaci javili da mu je dete nastradalo, odmah je otputovao u Crnu Goru. Mirko i njegova supruga Olja neprestano su u podgoričkom Kliničkom centru. Pošto je Dušan na intenzivnoj nezi, ne mogu stalno da budu uz njega, ali lekari im ponekad dopuste da uđu i da nakratko budu kraj sina,"
kaže naš sagovornik.

Dečakov otac Mirko R. je, kako saznajemo, vlasnik jedne beogradske firme, a ranije je u centru Beograda držao i kafić.

Podsetimo, Dušan R. je povređen kad je pokušao da otvori tešku kliznu kapiju na daljinsko upravljanje. Metalna konstrukcija se iz zasad nepoznatih razloga izvalila iz ležišta i poklopila mališana.

"Odjednom se začuo vrisak bespomoćnog deteta. Dečak je s povredama glave najpre iz Kotora prevezen u Budvu, a potom u Klinički centar Crne Gore u Podgorici,"
kaže izvor Kurira.

Izvor: KURIR

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.