Najbolje beogradske bašte za bleju

Kafić Ljutić - Manje poznato mesto u centru grada - Stevana Sremca 5 (iza Ateljea 212). Uživaćete u bašti i ljuljaškama kao da ste u sopstvenom dvorištu. Hladovina, cveće, drveće, i jeftine cene pića!

Klub Krug i KC Grad - Jedan do drugog u ulici Braće Krsmanovića. Okrepljujuće bašte koje su oživele pomalo sablasni deo grada - Savamalu. Beton, šine, kamioni, buka - sve to nestaje kada se prepustite čarima oaze usred vrelog grada.

QP Lounge (Foto Facebook)

(old_image)


Kafe Blaznavac
- Mislite da ne može kvalitetno da se bleji u samom centru grada? Kafe "Blaznavac" uveriće vas u suprotno! Glavni utisak kada sedite u bašti Blaznavca jeste - kao da ste na moru. Preporučujemo osvežavanje koktelima pred izlazak u grad!

Dvorištance - Ko nije bio - odmah neka to učini! U Dvorištancetu možete popiti kafu, a možda vas iznenadi neka svirka ili fina muzika. I nemojte da vas začudi kada tik uz vas prođe voz! Sve je to deo atmosfere Savamale.

Bašta - Opet se vrzmamo oko Savamale. Šta ćemo kad je velika koncetracija dobrih kafića sa još boljim baštama baš u ovom delu grada. Odmah kod Brankovog mosta, Bašta je prepoznatljiva po belim stolicama, stolovima i visećim lampama - svedeno i po meri. Uveče je fina akustična muzika - taman toliko da ne smeta a doprinosi atmosferi.

Ljutić (Foto Facebook)

(old_image)

Terassa - Uživanje na Kalemegdanskoj terasi nikada nije moglo ni sa čim da se poredi. Vrhunac užitka. Vikendom je ovde odičan provod, ali što je još važnije, svakog dana od 10 ujutru Terassa savršeno je mesto za dnevno čavrljanje.

QP Lounge - Znate ono mesto koje poslednjih dana svi slikaju jer hlad usred grada prave šareni kišobrani? E, to je QP Lounge u Kralja Petra.

I imajte na umu, skoro SVAKI kafić na Vračaru ima prelepu baštu. Vredi doći u ovaj deo grada, čak iako vam je daleko, samo zbog toga. Priuštite sebi kvalitetno uživanje.

Imate svoju omiljenu baštu, a nismo je spomenuli? Pišite nam, jedva čekamo da čujemo!

Pogledajte još