LETNJE ŠEME SPORTISTA: Ko se kome dopada?

LJUBAV - Letnje avanture se ponekad okončaju s prvim kišnim danima, a nekad ipak prerastu u ozbiljne veze. Da li će romanse srpskih sportista izdržati test vremena, pokazaće se tokom narednih meseci.

Aleksandar Atanasijević i Sara Jovanović
Sarin bivši dečko trenirao je fudbal, a sada se zaljubila u odbojkaša srpske reprezentacije. Za dvadesetjednogodišnjim Aleksandrom Atanasijevićem uzdišu mnoge devojke, ali njega već par meseci zanima samo bivša učesnica “Prvog glasa Srbije”.

Oboje su na svoj Tviter profil okačili zajedničke fotografije, a pevačica je dodala i sliku dve mace kako se ljube i citirala naslov evrovizijske numere “Ljubav je svuda”, koju je otpevala sa Nevenom i Mirnom.

Danilo Ikodinović i Maja Ognjenović
Nakon raskida veze sa košarkašem Milošem Teodosićem, Maja je pala na šarm Dače Ikodinovića, sa kojim srpska odbojkašica redovno razmenjuje poruke na Tviteru. Dača je na svoj profil okačio pesmu “Dark Paradise” Lane del Rej i napisao: “Ova pesma nas je jutros probudila.”

Maju je zanimalo koga je to probudila pesma. „Pa nas... Mislim, dvoje nas je bilo... Nemoj da me zbunjuješ, pocrveneo sam!” Na Dačino pitanje: “Sviđa ti se?”, Maja je odgovorila: „Sviđa(š) mi se!“

Siniša Mihajlović i Soraja

Iako je tokom takmičenja u “Velikom bratu VIP” stalno isticala kako ima momka koji je čeka napolju, Soraja Vučelić je izgleda zaboravila na data obećanja. Kako prenose domaći mediji, ona se navodno viđa sa aktuelnim selektorom fudbalske reprezentacije Srbije Sinišom Mihajlovićem. Njihova romansa navodno traje već nekoliko meseci, a upoznali su se na jednom beogradskom splavu nakon što je Mihajlović prišao starleti i insistirao da razgovara s njom.

Izvor: 24sata

Pogledajte još