Miha sklonio Soraju na Ibicu da se ne sretne sa njegovom ženom

Siniša Mihajlović preduzeo sve mere bezbednosti.

On je starletu, s kojom je započeo vezu 30. maja, iako tvrdi da to nije tačno, sklonio u Španiju baš onda kad je suprugu i petoro dece doveo u Srbiju. A pošto se boravak porodice Mihajlović u Novom Sadu odužio, vođa „orlova“ je javio Vučelićevoj da produži svoje uživanje na Ibici.

(old_image)

- Siniša Mihajlović došao je sa ženom i decom u Srbiju istog dana kad je Soraja otputovala na Ibicu. On već osam dana boravi u Novom Sadu, gde je prisustvovao krštenju bratanice. O Soraji se u porodici Mihajlović ne govori jer veruju Sinišinoj priči da mu neko smešta ljubavnu aferu, što je i sam rekao u brojnim intervjuima koje je dao pošto je Kurir objavio da je u vezi sa Sorajom. Taj skandal se u njihovoj kući ne pominje, ali se s druge strane Arijana ne odvaja od njega - govori naš izvor.

Kako smo saznali, Soraja ne planira da se vrati u zemlju dok joj Mihajlović ne da zeleno svetlo. Tačnije, dok mu se porodica ne vrati u Italiju. Tad će ponovo mirno moći da se viđaju po novosadskim salašima i elitnim beogradskim restoranima, gde su i ranije bili redovni posetioci.

Kurir

Pogledajte još