Beer fest: Naš kolega Čarobnjak iz voza večeras toči pivo na festivalu!

Večeras od 18 - 21 h naš novinar Čarobnjak iz voza biće vredan. Naravno, vredan je on uvek, samo će večeras biti malo "drugačije" vredan. On će prodavati pivo na #BelgradeBeerFest #HappyContest štandu u sklopu humanitarne akcije.

na #BelgradeBeerFest #HappyContest štandu,
na #BelgradeBeerFest #HappyContest štandu, Akcija poznati toče pivo svakako je jedna od najzanimljvijih.

Tokom festivala, ukupno 16 timova čiji su kapiteni poznate ličnosti, aktivne na društvenim mrežama, boriće se da natoče što više piva i na taj način osvoje sredstva koja će biti usmerena u humanu svrhu ili humanitarni fond po njihovom izboru. Svakog dana takmičiće se po četiri tima, a pobednički timovi prva četiri dana, sastaće se u nedelju u finalu. Tim koji u nedelju natoči najviše piva odneće pobedu na #BelgradeBeerFest #HappyContest, i sav novac koji su ostali timovi tokom festivala prikupili sliće se u njihovu kasu. Članovi pobedničkog tima, kao i sredstva prikupljena za društveno odogovorni cilj koji su oni odabrali, biće predstavljeni posetiocima poslednjeg dana Belgrade Beer Festa na glavnoj bini festivala.

Neke od javnih ličnosti koje će prodavati pivo na #BelgradeBeerFest #HappyContest štandu su: Inspektor Blaža, Rambo Amadeus, Đule Van Gogh, Aleksandar Jovanović (Sir Oliver), Branislav Trifunović, Sergej Trifunović, Tijana Dapčević, Ivan Zeljković, Ivana Peters, Ana Štajdohar, Nikola Demonja, Irina Radović, Slavko Beleslin, Željko Vasić, @NichimIzazvan, @Istok, @celava_ti_mama, @ignjat_se_zovem.

Prošetajte večeras do našeg Čarobnjaka i neka vam sipa jedno dobro ' ladno.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.