Četiri poze za eksplozivan oralni užitak

Potpuno ste obučeni

Neka partnerka obuče suknju ili haljinu, jer ova poza ne može da upali ukoliko žena nosi pantalone, jer treba da sedi na sam rub kreveta ili kauča. Ova poza počinje tako što partner kleči između ženinih nogu. Nakon toga ako žena ne želi, ne mora čak ni da skida donje rublje, muškarac samo treba da gaće jednostavno skloni u stranu i prepusti se užitku. Neposrednost i spontanost ove seksi akcije sigurno će vam se svideti.

Bočno 69

Umesto da se prepustite klasičnoj pozi 69, koja je poprilično nespretna i pomalo neugodna, probajte bočnu pozu 69. Umesto da jedan partner legne na drugoga, ovoga puta legnite na bok, osim što će vam biti udobnije, imat ćete i znatno bolji pristup.

Stojećki

Neka partner leđima legne na klupu, dok vi stojite iznad njega. Sa te tačke gledišta imat ćete neverovatan pogled na njegovo telo i možete pažljivo posmatarati kako vam pruža užitak. Osim toga, takođe možete i vi njega dodatno uzbuditi dodirujuću ga rukama po intimnom podričju.

Vi ste gore

Dok partner leži na krevetu, namestite se iznad njegovog lica i kleknite, stavljajući svoje intimne delove tačno iznad njega. Ne gledajte u stranu, već pravo u njega. U ovome slučaju teško da će bilo što biti tako uzbuđujuće poput kontakta očima dok vam pruža oralno zadovoljstvo.

Izvor: 24sata

Pogledajte još