DA NIJE MNOGO? Znate li koliko blizanci traže za ulazak u rijaliti?

Istovremeno „profesionalni učesnici rijalitija“ su odbili ponudu da učestvuju u narednoj sezoni popularnog srpskog rijaliti programa koji kreće uskoro.

Evo, ležim na plaži i pijem koktel - rekao nam je senzacionalni pobednik “Velikog brata” Žarko, kada smo ga pozvali da za “Blic” prokomentariše učešće u rijalitiju “Ostvro istine”. On i brat su sada u Francuskoj gde imaju obavezu da se do decembra svakog vikenda pojavljuju u diskotekama širom Francuske i Švajcarske radi promocije “Ostrva istine“.

Uf, “Ostrvo“ je bilo brutalno. Nije kao “Veliki Brat” i nije takav tip ljudi, poput Maje Nikolić. Ipak, svađali smo se. Bilo je i tuče. Mnogo su me nervirali ostali učesnici. Nisu znali kako da pišu, kako da se ponašaju... Užasno - podelio je Žarko sa nama utiske.

Pobednik “Velikog brata” nam se pohvalio i da su Željko i on nedavno dobili poziv za učešće u još jednom domaćem rialitiju. Zvali su nas da uđemo u taj šou koji počinje ubrzo. Na sreću, mi smo zauzeti do decembra, pa nismo ni morali da razmišljamo o tome. Do razgovora o cifri koju bi morali da izdvoje nismo ni stigli.

Ovde sam fenomenalno plaćen i mislim da producenti ne bi mogli da isprate. Sa druge strane, ako me budu zvali i sledeće godine da učestvujem u istom, tražiću im 30.000 evra unapred i možemo da sarađujemo - rekao nam je Žarko.

Blic

Pogledajte još